69

Фронто

преди 6 години

Към #95:Прав си. Не зная някои какво си мислят, но днес разстоянията- ' на широко' и ' на високо' още важат. От Европа до Америка бомба лети 30 мин; а България има 40 планини. Така че не е лесно нито Аме8рика ' изневиделица' да удариш, нито е лесно ако България нещо иска да скрие,да го намериш.

68

Анонимен

преди 6 години

Че тя онази ти работа много дребна, трябват мощни телеобективи, за да я снемат.

67

мдаа

преди 6 години

Тов не е новина защото нашето небе отдавна е "открито" като нямаме самолети, въпреки че не е много ясно какво я сърби *** Русия какво им на наша територия. Новина ще бъде ако български самолет прелети над руска територия и прави снимки.

66

Анонимен

преди 6 години

Елате и вижте какво стана след 28 г демокрация. И колко останахме

65

Спрете фаровете

преди 6 години

Относно разломите главните са маркирани трайно ..има специфична активност чуват се особенни звуци и атипична сеизмична активност.МНого райони се тресат леко осезаемо вече години наред..Терористи ползващи наркомани на ВЛАСТ се опитват с тежко терористични анти биосферни оръжия като монтирани скенери/ вместо доказани безвредни фарове на автомобили и все по жестоко вредни холограми/ вкл маскирани като "винетки" да повредят тежко биосферата с КОлапси изискващи масови убииства.

64

Има нужда

преди 6 години

Да снимат тежки увреждания на магистрали и главни пътища на градове и села от включени денем и нощем скенери вкл лед,лазерни,ксенонови ..Виждат се огромни обеми обемно прецакани . в градовете с е пълнят с токсичен въздух.Има активирани съвременни тежко терористични разломи на военно терористичната мафия.

63

Анонимен

преди 6 години

абе да ми снимат и оная работа като искат шегиева в руснаците пияни

62

Анонимен

преди 6 години

Леле колко рабирачи. Тъпите американци и руските пиандета самолетоносачи имали? За кво са им? Иначе ако извикаш класически бул.гаристанс.ки ши.бек да ти сложи плочки в банята, ще изпие каса бира и ще им направи обратен наклон. След което ще ти обясни че земята е плоска и гравитацията е неква конспирация.

61

Анонимен

преди 6 години

Големи разбирачи, няма що. Самолетоносача става само за демократизиране на някоя държавица, въоръжена с прашки. Затова американците ги имат, а руснаците не. Просто едните не са спрели да сеят демокрация, другите не ги интересуват такива неща.

60

Калина

преди 6 години

До inatutНямаме с какво.

59

Анонимен

преди 6 години

Вечният спор за ефективността на подводниците и противолодъчните кораби и средства.Преди много години се разигра мащабно учение с 10 атомни подводници. 9 от тях бяха "унищожени".Едната останала обаче разказа играта на всички и на половината свят.

58

inatut

преди 6 години

По същия този договор ние кога летим над урала..

57

Анонимен

преди 6 години

То от 72 години България си е открито небе за Русия, и без да искат разрешение руски самолети си прелитат през въздушното ни пространство, а ББ и РР се правят на ударени пазят тази строго секретна държавна тайна за да не дразнят Путин.

56

до 68

преди 6 години

Плюсовете на самолетоносача, като оръжие, са открити през WWII, но плезното му действие срещу пеиблизително равностоен противник се изчерпват около края на Виетнамската.По-умните влагат пари в щурмови подводен флот.Дори за 30 годишна, дизелова подводница, в умели ръце, самолетоносачът се превръща в едно нещоГоляма лесна цел!

55

Фронто

преди 6 години

За самолетоносачите:Първото впечатление е че са удобна мишена! Цел - голяма,бавна и видна.От другата страна на везната-първо, има ги: щом са вкарани толкова интелектуална енергия,труд и средства(от разбиращи!) значи не е безсмислица. Второ- от достъпното за четене - имат три нива на защита,които три стени издигат. Имаме право на коментар,разбира се,но да незабравяме равнището на нашата /не/информираност.

54

Анонимен

преди 6 години

Американския самолетоносач е бил "потопен" в учение на САЩ с френска подводница. Това не са руски пропагандни канали. Иначе за ракетите гранит не е никакъв проблем потопяването защото освен че са бързи и нисколетящи са и бронирани като танк.

53

АДМИРАЛЬ ДИМЧО

преди 6 години

До самолетоносачИ РУСИЯ ИМА ЕДИН САМОЛЕТОНОСАЧ БЕ ! КАЗВА СЕ АДМИРАЛЬ ДИМЧО ! ТАКА ДИМИ ,ЧЕ ОТ 500 КМ. СЕ УСЕЩА ЧЕ АДМИРАЛЬ ДИМЧО ПРИСТИГА ! НЯМА НУЖДА ОТ РАДАРИ ЗА ДА БЪДЕ ЗАСЕЧЕН ,ДИМЪТ КОЙТО ИЗПУСКА Е ДОСТАТЪЧЕН ЗА ДА УВЕДОМИ ВРАГА ЗА ПРИСТИГАНЕТО СИ !!

52

Анонимен

преди 6 години

Та за аеропланите, въпрос:-Кой създаде аеродинамичната теория на крилото, има и теорема на негово име?- Коя авиокомпания е от 1923, първа открила редовна линия с реактивни самолети през 1956?- Кой даде на американците технологията за обработка на титан, че и титана за SR-71?

51

Анонимен

преди 6 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ:)))))ахаахахаххахаха Егати трола си :) поне лъжи както трябва. 50 Ф35 ВСЕ ОЩЕ не са доставени изцяло като бройка :)))Една част е доставена, пилотите са обучени и си ги ползват редовно по предназначение. Другите се сглобяват в момента

50

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 72 :)))) те така в руските пропагандни канали унищожават самолетоносачи за закуска :))))