6

Анонимен

преди 7 години

Те и да искат не могат да излеят гнева си, защото ще им строшат канчетата. Отдавна нормалното не е нормално. Пазарна икономика - примитивизма продава по-добре. Сега някои ще "продават" страх, други памперси и т.н. Важно е търговия да има.

5

Ехххх

преди 7 години

А се хвалите че английската полиция не носи оръжие....а ако носеше редовния полицай оръжие жертвите щяха да бъдат по малко защото всеки полицай може да гръмне всяка ***.

4

шматка

преди 7 години

Дали е случайно че атаките идват преди изборите когато Т Мей губи подкрепа.Случайно ли е че атентатите въвФранция бяха пак срещу избори.Там се появи Льо Пен и заговори за заплаха и терора започна за да потвърди думите и.Май ще излезе че исляма е винове само за това че физ извършители са мюсюлманиПоръчителите са от ляво и от дясно на атласаЕС не трябва да съществува

3

Само питам

преди 7 години

А към кого да си изливат гнева хората сега(ако не към тарамбуките)Към хората от тяхната вяра ли? Или към управляващите, че ги оставят уязвими със своята псевдо либерална политика?Или по добре като нас да приемат всички неправди - *** и с наведена глава? Само питам

2

Професор

преди 7 години

И после комунистите говорят за отмяна на санкциите срещу русия. Санкциите трябва да се увеличат. Виждате путин постоянно организира атентати.

1

avropa

преди 7 години

абе авропа де не би дае насочил обучените от него текористи да ги плашат че да не напускат хранилката авропа