81

анонимен

преди 6 години

грешката е в тьпите англичани които с гмо мозьците си мислят че са в 15 век даобират света до безкраиност да цвилят по улицата при вида на някое кралско чучелоте изобщо не си дават сметка че са в 21 век полицаята трябва да е вьорьжена и да стреля при наи малкото неподчинение които не се е интегрирал за 40 години да севрьща там от кьдето е дошьл стига с тези джамии

80

Анонимен

преди 6 години

Не е грешката в разузнаването. Грешката е в политиката. И не е от днес и вчера, а от както от просто Англия са станали Велика Британия.

79

Анонимен

преди 6 години

Всички араби,авганистанци..мюсюлмани,трява да бъдат наблюдавани и при всяко съмнително поведение,задържани.Незаконнопребиваващите "бежанци",да бъдат еспортирани,да бъда спрян притокът на нови мигранти от конфликтните райони.На Путин не бива да се вярва и доверява,за нищо!Защото има съмнения,че Русия е в тайна връзка с терористите,както и хакерите.Няма друг начин да бъдат спряни кланетата над невинни граждани на ЕС,САЩ..НАТО.

78

питане до арм. поп

преди 6 години

Защо САЩ и Русия водят войни без да ги обявяват(Ирак, Косово, Грузия, Украйна, Виетнам, Никарагуа, 2 пъти Афганистан, Сомалия, Сирия, Йемен, Панама)? До преди 70 години - включително и Втората Световна войните се водят така - първо ОФИЦИАЛНО обявяваш война и след това нападаш. А сега защо не е така? И това не дава ли карт бранш на терористите да нападат неофициално?

77

чета

преди 6 години

Различните форуми под статиите. Не се усеща особена солидарност и съжаление от страна братския български народ към братския британски народ. Защо ли?

76

Анонимен

преди 6 години

В брацка Раша мирната религия е 10%, а джамиите са в пъти повече от ЕС.

75

Анонимен

преди 6 години

Къде сбъркаха ли, още преди много повече от 130 години, който проявял желание да освободи България, те са били първите против.(със заплахи) Сега българите са най-голямото зло в Европа. Те са "зли, подли, мързеливи, опасни" в очите на същите тези сгрешили лондончани. Ами имате достатъчно българи там с познания по нашата 500 годишна, че и повече тъжна история, тях питайте.Как мюсюлманите колят, бесят, изнасилват, горят живи деца, фолклора ще ви разкаже също! От опит да научиш обаче, повече боли!

74

Анонимен

преди 6 години

На каквото си постелеш, на това ще легнеш...Ислямските плюшени килимчета определено не са удобни...

73

Анонимен

преди 6 години

Шарли ебдо какво ли ще рисува

72

Арогантен

преди 6 години

Добрите новини нямат край. Мръсния АНГЛО-САКС. Ахх как ви мразя ко.пелен.ца нещастни. Лично щях да ви затрия умрялата държава

71

Анонимен

преди 6 години

Великобритания не е част от Европа и е време да престанат да ни занимават със себе си. Ние си имаме наши проблеми, а мигрантите, от тук на бусове, рейсове и да заминават на острова - те забъркаха кашата да ги приемат сега, да си режат там глави и тн.

70

Анонимен

преди 6 години

Ислямът не основният проблем, той е само катализатор на проблема, консервативна религия която сплотява много силно вярващите. Това им позволява да не си смъкват гащите и да се навеждат. Ако в тези страни се бяха навели със смъкнали гащите като България и Ислямът не им даваше такава увереност сега Западът без проблем щеше да помпи петрола им и да назначава правителства да им казва как да живеят, не че не го прави, но и те отвръщат, не разтварят задните бузки като българите.

69

Анонимен

преди 6 години

А бе, защо САЩ и ЕС просто не се изнесат от Близкия исток и Афганистан, вместо да взривявате деца и цивилни там, каква работа имат те там, хората искат така да живеят, така са живяли винаги? И защо не спрат достъпа на имигранти от тези страни и европейците да започнат сами да си правят деца вместо гей-паради, а не да разчитат на внос от имигранти да им решат демографската криза и да им раждат деца?

68

Да бе да

преди 6 години

Какви пропуски ви гонят бе? Перчем Тръмп ходи при арабите, направиха сделки и договорки - ето го и резултата.

67

Анонимен

преди 6 години

Един чудесен "1984" свят се задава. Даже и филма е представен достатъчно скотски-реалистично.

66

Анонимен

преди 6 години

нарочно ги оставят да си вилнеят. така правителствата си оправдават разходите за отбрана и следене.

65

hodrchapovylnite

преди 6 години

Няма отърване от тия фанатици и безбожници....няма. Жалко е за хилядите,които загинаха до сега в тази неравностойна битка....

64

Gaskoing

преди 6 години

Не пропуски в разузнаването... а пропуски в евроатлантическите ценности!

63

До 74

преди 6 години

Нещо бъркаш нещата, никой не защитава Английското или Американското управление и не се дискутират актове от времена на война. Говорим за тероризъм! Който обикновено (над 90 процента)е извършван от поклонници на ислямската вяра! Не съм чул в Египет например християни да взривяват джамии но ислямските страхливци често взривяват църкви!

62

Анонимен

преди 6 години

До АнонименШведите защо приемат мюсюлмани. Да престанат да приемат и след 50 години нищо няма да остнане от Швеция, населението им намалява, имат отрицателен прираст.