153

Mr Jerry

преди 6 години

Ние предлагаме всички видове заеми на заинтересовани лица и компании, като личен мениджмънт, бизнес администрация, ипотечен фонд, Бил Фонд, студентска администрация, управление на автомобили и много други. Нашите кредитни услуги са добре застраховани и приемливи, за да можем да имаме успешно събитие. Нашият минимален размер на кредита варира от $ 5000 до $ 10,000,000,000. с минимална продължителност от 1 година и максимална продължителност от 30 години. За повече информация и приложение, моля св

152

Оферта за заем @ 2%

преди 6 години

Нашата компания е правна организация, създадена, за да помогне на хората, които се нуждаят от помощ като финансова помощ. Ние сме .USA основава финансова компания. Така че, ако имате финансови затруднения или финансова бъркотия и имате нужда от пари, за да започнете собствен бизнес или имате нужда от заем, за да уредите дългове или да платите сметки, започнете добра сделка или трудност при получаване на повече заеми от местни банки, Свържете се с нас днес: carlylefinancialsolutions***gmail

151

Оферта за заем @ 2%

преди 6 години

Нашата компания е правна организация, създадена, за да помогне на хората, които се нуждаят от помощ като финансова помощ. Ние сме USA базирана финансова компания.Ние предоставяме юридически заем решения на физически лица и бизнес собственици, които се нуждаят от пари в брой. Така че, ако имате финансови затруднения или финансова бъркотия и имате нужда от пари, за да започнете собствен бизнес или имате нужда от заем, за да уредите дългове или да платите сметки, за

150

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 210Защото си ***,а иначе руснаците са ПОКАНЕНИ, а другите са се самонатрапили.

149

Анонимен

преди 6 години

Почват проверки на всички мюсюлмани и който е съмнителен да го изритат от Европа.

148

Анонимен

преди 6 години

искам да кажа,че там има свобода.

147

Анонимен

преди 6 години

Не защитавам Ердоан,но той даде онази свобода,която се полагаше на жените със забрадки и това беше тези жени да са наравно с другите жени без забрадки,да няма едните са предпочитани над другите.Моя племенник завършва тази година ,живее в Турция ако видиш бала им и полужението на момичетата ще си кажете това не е Турция ,а Европа ами класната му как е облечена,нашите госпожи само могат да им завидят на италианския модел.

146

Анонимен

преди 6 години

до:Българина Така е живеем си приятелски,както трябва и да бъде.Искам само да кажа,че забулването е по собствено желание и го е имало винаги,още в татово време и от преди това,забрадката е задължителна,но както виждаш има много мусюлманките,които не спазват тази повеля и какво от това,не иска ,няма проблем.Яденето на свинско и други храни също е Ислямска забрана и се спазва,но пак има хора които си ядат ами да ядат,те ще си отговарят ,нали така.

145

Анонимен

преди 6 години

Аз имам много просто решение за кризата в Сирия...нека великите демокрации се изтеглят от Сирия и да оставят Асад и руснаците да правят каквото си искат.....гарантирам кризата е решена до няколко месеца......А руснаците защо да не се изтеглят?

144

Българин до 207

преди 6 години

... От там започват грознито неща като атентати и т.н.

143

Българин до 207

преди 6 години

Ние винаги сме живеели нормално със нормалните мюсюлмани.Вашият проблем идва от страха от диктатори като Ердоган. По скоро да не навреди на вашите близки. Поради тази причина вие правите нежелани от вас неща - като да забулвате жените си, да не ядете определени храни и т.н.И веднъж кат се почвите на страха от там следва следващо промиване на мозъците, повечето започват да приемат все по радикални проповядване на исляма, докато не се постигне пълна омраза срещу друговерците, от там започват..

142

Анонимен

преди 6 години

до:205 Разбирам, но ето ви тук България,колко от мусюлманите са "радикални"?.Искам да кажа нещо много важно,ние мусюлманите няма да допуснем такъв фундамент, който не е припознат от нас като мусюлмански, ето за тези 20 и нагоре години не е имало и един случай на нещо подобно.Имаше опити с 14 ходжи,но както всички видяхте ,това беше смешно и нищо не стана.

141

Хмммм

преди 6 години

Аз имам много просто решение за кризата в Сирия...нека великите демокрации се изтеглят от Сирия и да оставят Асад и руснаците да правят каквото си искат.....гарантирам кризата е решена до няколко месеца...

140

Георги

преди 6 години

До АнонименГ-н 199 съгласен съм, несъм расист, не деля хората според цвят, религия, сексуалност. Но е *** факт, че Ислямисти са тези, които правят тези зверства, не може да слагаме под един знаменател, но нали си наясно, където няма мюсюлмани, няма и тероризъм, чиста статистика.

139

Анонимен

преди 6 години

Медийте трябва да спрат отразяването на такива трагедии. Вечв ги видяхме доста пъти. Няма нужда от повече. Това само дава хляб да правят повече. Във футбола забраниха преди 15 години камерите да снимат влизащи на терена фенове и вече все по рядко някой влиза. Просто не го дават и се обезмисля. Но медийната машина няма да спре сама....За това трябва със закон в ЕС да им се забрани с тежки наказаня

138

Кратун

преди 6 години

Ако тези контингенти не идваха в страната, нямаше да има нужда от ресурси за контролирането им.

137

Анонимен

преди 6 години

Единственото лечение е цензура - да не се публикуват атаките за да не се плашат хората. По време на война цензурата е разрешена, дори в щатите първата поправка важи само за мирно време.

136

Мислител

преди 6 години

100000 незнам,но ако почнат да връщат семействата на тези ***, те сами ще си ги издават. Ако наказват близките им - а те определено знаят какво става, вместо да ги отглеждат - може би ще размислят след като цялата им под-човешка генетично обременена рода бъде пратена обратно във прахоляка на средния изток

135

Анонимен

преди 6 години

Трябва след всеки взрив да гонят по 100 000 имигранти от държавите мишени. Така ще почнат да настройват мюсюлманите срещу тея *** и да ги издават.Като всяко нещо мода за 5-10 години и после ще е минало. Соца-джиите бъркайте в кошове те там ви е мястото. ГлуповатИ агрономи.

134

Анонимен

преди 6 години

до :ангел/дявол Изказването ти ме накърнява като мусюлманин,защото ти слагаш всички под общ знаменател,а това не е правилно,ние мусюлманите не припознаване и не подкрепяме тези убииства!!!Мусюлманите се разграничаваме от подобни прояви!!!Това зло наречено Ислямски тероризъм,няма общо с основите на Истинския Ислям,а само черпи думата Ислям!