29

аз-ът

преди 6 години

Смех ! В невъзможността си да посочат мюсюлманите като проблем - те ми изразяват съчуствие.

28

Анонимен

преди 6 години

какво съчуствие, да не би като разбиваха икономиките на държавите, чърчилите да ни съчустваха. Радваха се, че един заврян зет го лъжат и обираха държавата! Малко над 100 лета българи са се взривявали в Солун да им привлечем внимането, че ни колят и бесят. И сега да им съчуствам. За какво, че тия които ги толерираха ги трепят?

27

Анонимен

преди 6 години

sachuvstvie za BG narod ?! predi biaha vinovni.. Turci, Nemci, Rusnaci .Sega koi e vinoven ????Mizeria, Glad i nemotia... tova e realnosta !

26

кирил

преди 6 години

това е политика и така е открай време по време на баташкото клане също е имало отзиви в европейските вестници и е било само до писанията добре че бяха лошите руснаци да имаме държава

25

Анонимен

преди 6 години

"Заради политиката на англосаксонската мафия нявсякъде по света, вкл.и в Близкия Изток, сега умират невинни хора."Невинни хора на смрадливия остров няма. Векове наред хранят и поддържат армия и флот, които грабят по света. Косвено се ползват от довлечените облаги. Сега им поискаха сметката за гяволъка.Невинни? Ай стига бе.

24

Шопо

преди 6 години

До ГюнтерИ двете,бе Гаргамел,и двете !

23

Калин

преди 6 години

Бой по англосаксонските лицемерни и двулични кратуни, които поддържат и защитават същите тези терористи в Сирия и Ирак, но акъла им е толкова плитък, че те не виждат по далеко от носовете си и никаква милост за англосаксонците, както те нямат милост към другите и господ вижда, като им връща всичко претъпкано

22

Активист на БКП

преди 6 години

До Анонимендо 22 : А сега тичай на ,,Козяк,, да получиш кървавите си долари...

21

Анонимен

преди 6 години

Гюнтер, неграмотен германецо, сърбят ли те гъбите на трибуквието? 10 евентуални пича, дето можеха да те почешат, отпаднаха. Лондон и Париж ти съчустват.

20

Анонимен

преди 6 години

скоро така ще е в цяла европа докато не се сетят да забранят исляма и брадите

19

Анонимен

преди 6 години

Разбира се Путин е виновен. Дайте да дадем още санкции за Русия, другаре еврокраваре.

18

Анонимен

преди 6 години

В знак на протест Микрон ще приеме исляма и ще си вземе втора още по-дърта бабичка за жена. Така ще покаже човешкото и толерантно лице на мюслиманството.

17

Анонимен

преди 6 години

Почнаха декларациите и празните приказки, които слушаме след всеки такъв атентат, и които нищо не променят! Всички дрънкат празната фраза "осъждаме терора", но толерастията и либерастията към ислямската из-мет продължават

16

Анонимен

преди 6 години

Сега съм спокоен за близкити на загиналите. Фашингтон и Паришслям им съчустват. Всичко ще се оправи!

15

Анонимен

преди 6 години

В Балчик и Варна са обстрелвани само пристанищата, заради военните кораби там. Граждански постройки не са пострадали. Не трябва да се говори наизуст, има подробни описания в нашите вестници. Върви в биеблиотеката във Варна, ще ти ги предоставят, ще прочетеш, ако можеш.

14

Анонимен

преди 6 години

13, леко напомняне - през миналия век руските ти братушки са сринали Балчик. Да споменем ли за Варна? Не чувам това да го осъждаш и пищиш. Защото си чужд агент и лицемер. И винаги си слуга на пропагандата, а не привърженик дори на елементарната истина. Тези дето са направили атентата в Лондон ще дойдат един ден и теб да те зарежат. И няма да питат колко рубли си получил за пропаганда или дали си англичанин. Ама толкова ти е акъла.

13

о споко!

преди 6 години

Сега световните лидери ще кажат - " Ще засилим още мерките срещу туроризма"!

12

Анонимен

преди 6 години

Меркел е последния виновник за случващото се на Острова. Там над 80% от мюсюлманите са доведени по линия на великата Британска общност. Самата Тереза Мей е налагала забрани на маса хора за посещават Великобритания, защото са критикували исляма. И Меркел няма нищо общо с тази работа там. Англичаните толкова много си обичат мюсюлманите, че им дават всичко. Даже им дават да ги убиват. Иначе поляците, румънците и българите са най-лошите за тях.

11

Анонимен

преди 6 години

Онзи ден в Кабул избиха почти 100 души с кола бомба, ама не ги давахте по цял ден по всички медии!? Е как, ние сме само " Жи суй ПариШ"!?

10

Анонимен

преди 6 години

Изглежда вече човешкия живот не струва абсолютно нищо и хората масово са абдикирали от правото си да живеят само и само за да се робува на бруталната лъжа, че исляма е религия на мира. Няма нищо против гейове, евтаназии, гей-бракове, хипи-движения и каквото и да е. Това е нещо доброволно и не ме засяга. Но да ми вкарвате *** примитивни същества в обществото, в което аз живея за да ме убиват просто няма да стане. Мюсюлманите - при камилите си! Не в ЕС.