123

пенко

преди 6 години

Как така кубинците решиха ,че не може да са обслужващ персонал на мафиотите/ щатски и западноенропейски/? Защох Мексико още се "гъзи" ? Чили опита СВОБОДА! Сега Венецуела се бори! Според мен еврейските " еквиваленти" пари /но от ЧАСТНИ банки не от държавни/ е в основата на всичко !!!УБЕДЕН СЪМ ,ЧЕ АКО БАНКИТЕ СА САМО ДЪРЖАВНИ /НАЦИОНАЛНИ/ И НА СЪЮЗЕНИТЕ ДЪРЖАВИ/ФИНАНСОВО/..."ЛИБЕРАЛНО-ДЕМОКРАТИЧНОТО ОБЩЕСТВО " НЯМА ДА Е СЪСТАВЕНО ОТ ГОСПОДАРИ ,СЛУГИ И РОБИ!!!

122

пенко

преди 6 години

Еврейският военен комплекс на САЩ и военният еврейски комплекс на Русия умишлено потдържат измамно противостояне и противопоставяне !!!! Пласмент и употреба на оръжие му е "майката" !!! Не може да произвеждаш нещо ,което не се употребява /харчи/!!! Безнесът на ГАДНЯРИТЕ се потдържа чрез нови държавни поръчки!!!Двете" държавици на злото" си мислят : " И НИЙ СМЕ ДАЛИ БОМБИ НА СВЕТА" !!!!!

121

Фронто

преди 6 години

Театро разиграват: такива 'предложения' имат още при създаването на НАТО-играят го ние сме отворени. Пропаганда,изтъркана,още са си в онези години. Най- малкото- Русия трябва военно да се съблече пред НАТО! Как си го представяте? Усещането за случващото се в Москва е ария на агонията-агонизиращият размахва безцелно краиници във всички посоки.Точно така изглжда Русия днес - навсякъде и във всичко се размахва- да я видим,че е жива!

120

Анонимен

преди 6 години

До Баладжията:,,За всеки мислещ, работещ българин, имащ морала да си отгледа децата, да осъзнае, че той определя държавата си с постъпките си, сте еднакви - ИЗЛИШНИ И ВРЕДНИ! ВСИЧКИТЕ!"Така си мислеха и англичаните на Лондон Бридж снощи. Ама явно нещата не зависят само от тях, ами от тия дето ги управляват. И за щастие не ти решаваш кой е излишен и вреден, да не се окаже, че работиш именно за същите тия сатанисти, дето вкарват терорист в Европа.

119

Анонимен

преди 6 години

То и СССР в началото на 50те години на 20 век искаше да влезе в НАТО, но не я огря и тогава създаде Варшавския договор. Защо му е на НАТО хибридна троянска мечка?

118

Анонимен

преди 6 години

Пътят е един - Русия.

117

Анонимен

преди 6 години

Напротив, на България и ЗАБРАНИХА да има АЕЦ! Имаше период, когато сумарно двата блока щяха да струват 5 милярда с инфраструктурата. После, обаче, се почвиха демкрати, евроатлантици, костовисти и т.н. които започнаха да бавят сериозно проекта. Стигна се дотам, че направиха проект с една американска компания, която щеше да построи само един реактор с по - малка мощност дори и от на единия за 7 милярда без съпътстващата инфраструктура. И тогава цената на АЕЦ Белене нарасна главоломно. Костов...

116

Анонимен

преди 6 години

Абе хора, вие сте *** в очите на богатите!Защо се занимавате с несвойствена дейност, а не преживяте доволно дремейки?Сънувайте силикон, ходете на концерти за да гледате силикон, друсайте силикон, инплантирайте си силикон, силиконът е полезен за здравето на добитъка!

115

Анонимен

преди 6 години

НАТО винаги е бил жандарм на клуба на богатите.Макар и негласно, Путин е един от клуба на богатите.

114

Анонимен

преди 6 години

Значи и Русия иска да стане васал на САЩ щом иска дастане член на НАТО.

113

Лаврентий Павлович

преди 6 години

"Васалите" на САЩ - Дания, Норвегия, Канада...Васалите на Русия : Киргизстан, Узбекистан, Таджикистан... Изберете сами !

112

Анонимен

преди 6 години

Живеем спокойно благодарение на самочувствието си, че принадлежим към енигматичната "средна класа".Дори да я има, дори да е така, това не променя наличието на огромна "нисша" класа разпиляна по света, която напира към цитаделата на благоденстващата средна класа.Голям зор е да бъдат убедени въпросните бежанци, че и те ще се влеят в редиците на златната посредственост.

111

Анонимен

преди 6 години

На този свят има доволни *** и недоволни хора, драги!Погледни си определението за социални класи, там има една чудесна картинка на пирамидата на капитализма, картинката е от началото на миналия век, важи до днес.Ние храним и работим за оялия се "елит", ние сме основата на обществото и ако решим, ще го разклатим из основи.

110

ksarax

преди 6 години

До БаладжиятаНезнам дали може да се каже по-точно.

109

Опорна точка

преди 6 години

Това е една от основните опорни точки на Кремъл повтаряна от нашите ***....

108

Циник до Баладжията

преди 6 години

Браво! Точно в 10ката!

107

Баладжията

преди 6 години

Във вашите глави има само русофобия или русофилия. Има само псевдо-патриотизъм или анти-родолюбие. Но пък едно ви обединява - на всички вас някой друг ви е виновен за всички неволи. На всички вас някой ДРУГ ви е длъжен. ВСИЧКИ ВИЕ очаквате на готово от някой друг!Бъдете си русофили, русофоби, псевдо-патриоти или анти-родолюбци. За всеки мислещ, работещ българин, имащ морала да си отгледа децата, да осъзнае, че той определя държавата си с постъпките си, сте еднакви - ИЗЛИШНИ И ВРЕДНИ! ВСИЧКИТЕ!

106

Трак

преди 6 години

Кой го бръсне за слива този фанатик

105

Младши

преди 6 години

Руски език няма- има руски диалект на свещения Български език!

104

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

Какво НАТО бе Путин??? Я си стойте в кочинката. НАТО е за цивилизовани хора, а не за недоразвити полу.човеци...