8

fesa

преди 7 години

А защо от БТВ то не отделят време за този атентат,за Манчестър ни направиха на луди с нон стоп новини.Що за лицемерие е това?

7

Анонимен

преди 7 години

Американците избиват местното население вече над 15 години. Милиони убити, други избягаха към Европа и къде ли не. Какъв точно е смисъла от това нещо?

6

Анонимен

преди 7 години

до:Кико Ти явно не четеш...и едните и другите са мусюлмани,но самоубийците си мислят че са мусюлмани,ето това е разликата.Исляма Забранява убийството и самоубийството.

5

Кико

преди 7 години

Религията на мира!

4

авраам

преди 7 години

От 2001 ни занимавате с Афганистан. Докога? А преди това от 1980 до 1990 ни занимавахте с Афганистан. Докога?Гледайте филма "Машината на войната" с Брад Пит. Там всичко е описано.

3

Анонимен

преди 7 години

Какъв ад ви гони на фона на демократичните промени в таз средновековна идилия? Някой е против маковата индустрия? Европа чака тези физици, математици и не на последно място доктори по световна политика. Венсремос алкалоидни специалисти!

2

дедо Ташунко

преди 7 години

Това е новост, взривяване при погребение. И гробищата наблизо, и ходжата там...Ще погребат стари и нови жертви с един масраф. НАТО трябва незабавно да се измете от тази изостанала с 500 години държава, с варварски обичаи и традиции. Едва тогава ще възцари мир. Руснаците се опариха с 10 хиляди жертви и затова стоят настрана. Да видим НАТО кога ще се осъзнае.

1

Анонимен

преди 7 години

Бати тъпацити, да протестират срещу най- демократичната власт на света - тази на ЦРУ!