34

Васо

преди 6 години

"Като пример той посочи Стратегията за висшето образование, без която ще спре еврофинансирането в тази сфера." Ами да спрещото на всяка гимназия вече се пада и по един университет.

33

Комунизмът-тежка бол

преди 6 години

Вие комунистите сте - като екзема Псориазис - никой не знае(и вие самите) защо се появявате - същите сте на цвят, и у нас - почти неизличими!Червени пааразити впити в снагата на България - нямате изтръгване!Все пак на запад са открили сравнително успешен лек срещу червената чуума.За да се спасим ще го използваме и тук. Нарича се пълна лустрация.

32

Анонимен

преди 6 години

NEMA KADRI GROB I TOVA SI E SAMO GLUPCI

31

anonimen

преди 6 години

то сигорно е от дългите нощи и ракията може да са се намислили двете аиде живи и здрави и дано мислят правилно

30

anonimen

преди 6 години

като една моя позната усетила колко сме им залипсвали *** късно и решла да се сближи с цялата ми рода интересно мие само ниее ли им липсваме та дае по близо уж до тях бая странно мие *** де да знам аз не греша *** тая откато се хавана на хорото друга стана а може би мисли колкото за братовчетката на село ми да мисли то и аз мисля ама мисля

29

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен28.Момче или момиче младо, спри да говориш, като луд с оная си работа!По време на социализма се чакаше 9 милионния Българин, само който го не мързеше-нямаше апартамент или къща, нямаше безработти, клошари, наркомани.Хората не си заключваха вратите на домовете , а ако ги заключваха-ключа стоеше под изтривалката.За неграмотност не се говореше, а фирмите ни тогава работеха на 3 смени.Не социализма е виновен, а хората, които стояха начело. Сега-провал заради същото.

28

Малийййй,

преди 6 години

До Анонимен 39"България все още е под кърваво комунистическо робство"Ти първо се освободи от простотията си, тя е твоят робовладелец.

27

А тате каза,

преди 6 години

Че Главока е толкова елементарен, не схваща сарказма на опозицията, нито подигравките, действа като пън сред герберското блато, не доставя удоволствие. Друго си е Цачкова, такива клишета е научила като партийна секретарка, че ще ошашави и най-упоритата опозиция.

26

Анонимен

преди 6 години

И на мен ми липсва. :-(

25

Анонимен

преди 6 години

Ооо,я стига с това комунистите от БСП!Какви са били заместниците на Цветанов Велчев и Дукова?Баш ***.

24

Илия - Варна

преди 6 години

Липсва им бившата им другарка от комунистическата партия от преди 1989г.Комунистите не умират, те само сменят кожите си като хамелеони и пак ни мачкат, докато не се наложи народа силово да изяви волята си.!!!!! - Всички комунисти в Белене, да видят какво са причинили на Българската нация. За комунист давност не бива да има!!!!!!!!!!!!!

23

Анонимен

преди 6 години

кога ще осъдят шайката престъпници от БСП ? КОГА?

22

Бай Корлеоне

преди 6 години

Щом им е мъчно за Тетка Цацева, значи Главната и за *** за зеле не става. Не сме изненадани - знаехме си , че ГРОБарите са ШАЙКА НЕгодници....

21

Анонимен

преди 6 години

Не се харесва Цачева.Да не би селянките Караянчева,Атанасова,Дукова да са по умни и възпитани.Точно заради тези прости жени ,който крещят като на пазар,рейтинга на парламента се срива.

20

Анонимен

преди 6 години

А се чудех защо като минавам покрай парламента дочувам тихо ридание. А то било от мъка по Цецка.

19

Naco

преди 6 години

На "депутати" попаднали в "парламента" със ЗАПЛАЩАНЕ ,им е необходим точно такъв "арбитър" БЕЗ ДИПЛОМА!? За това ТЕ плачат?! НАРОДЕ????

18

Анонимен

преди 6 години

Ако майката на нацията вкара някой комунист, завряния зет, както и прокара закон за кредитните милионери ще докаже, че е истинска майка на нацията!

17

Анонимен

преди 6 години

Тая и за стругарка не става

16

Анонимен

преди 6 години

Ех, тъга, тъга...

15

Анонимен

преди 6 години

като си играят игричките и го отнасяме окупиали парламента и си подхвърлят топката.