15

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам какъв по дяволите ви е проблема. Лошо ли има в това тя да е съпричастна??! Защо веднага решавате, че иска да си прави реклама, само защото е съпричастна и ПУКА за феновете си? И какво лошо намирате в това хората да споделят благодарността си за това е социалните мрежи? И дори и да не харесвате песните й, това е означава, че промиват мозъците на ВСИЧКИ. Светът не се върти само около вашето мнение. Вземете най-сетне спрете да търсите как да обиждате хората, които най-малко го заслужава

14

Анонимен

преди 6 години

Ей тва е п*тка, не като Ислямска държава!

13

Анонимен

преди 6 години

Това което въпросната изпълнява въобще не може да се нарече музика.Това е промиване на детските мозъци. По-лошо и от родната чалга.А пък тоя Джъстин Бийбър въобще не ми се коментира, достатъчно е само да го видиш поне веднъж.

12

св

преди 6 години

На този концерт няма да пее само тя- ще са Кейти Пери, Джъстин Бийбър, Тейк Дет, Фарел. Те пари си имат достатъчно. Коментарите са ви наистина жалки... Децата заслужават присъствието и в болницата.

11

Анонимен

преди 6 години

Отвратителни коментари. Заслужавате си ***, в която живеете, заплатите, които получавате и мизерията в която живеете. Винаги когато направиш нещо добро, ще се намери някой да мрънка. Stay classy!!!

10

Анонимен

преди 6 години

ПР на гърба на оцелелите.Шантави времена.

9

Анонимен

преди 6 години

Vreme e da si potursi rabota

8

Анонимен

преди 6 години

Тъжна птица, а дали някои хора не използват точно това, че са деца. Маркетинг и реклама, иначе кога ще си позволиш да пиеш оригинално пиене с добавен аромат "дъбова бъчва", а? Или ще си мерим рекламите?

7

Анонимен

преди 6 години

Не че е лошо това което е направила, но има нещо много сбъркано тук! Те буквално те убиват, теб, децата ти, приятелите ти и т.н., а ти си седнал да се лигавиш в социалните мрежи. Не знам вече какво трябва да се случи, за да прояви мъжество Европа!? Всъщност самото мъжество вече заклеймено като нещо лошо, а лигавенето е издигнато в култ, основна ценност - каквото и да стане бъди лигьо.

6

Анонимен

преди 6 години

Децата побързали да се похвалят във социалните мрежи, ами нали това е била целта - да се похвалят децата и да и направят реклама...

5

Анонимен

преди 6 години

Ужасно е,когато хора от шоубизнеса си правят реклама на гърба на пострадалите.Като направи дарение е достатъчно.Снимките с деца би трябвало да са забранени,още повече тези,в полза на нейната реклама.

4

Анонимен

преди 6 години

Каква ли смелост може да има в оцелял по статистически причини. О, забравих, че куража на клиента/консуматора, е важен. А когато са намесени и деца розовите очила са задължителни. Нормалните хора винаги ще носят тежестта на периферните ефекти. За други е просто бизнес. Въпрос на гледна точка.

3

Анонимен

преди 6 години

А тези 42 деца които терористите от ЕС и САЩ взривиха на 26 май в Сирия - техните близки няма ли някой да ги посети - Боно, Мадона, Сайли Майръс. Или е нещо нормално децата на мюсюлманите да бъдат взривявани.

2

Анонимен

преди 6 години

Толкова е фалшива снимката, колкото на Тиквата от Хитрино

1

Шарли

преди 6 години

Ох, просълзиха ми се очишките, разчувствъвах се, ох ох!