21

Анонимен

преди 6 години

Така наречените "лесни" жени са харесвани, защото са разбрани. Знаят какво искат и в общия случай това съвпада с това, което иска мъжа. Та за това са харесавани. Нещата не са толкова сложни, както би си помислила всяка тинейджърка в цикъл. Опростените реалистични модели, ръководени от опростената мотивация на хората са най - успешни в междуличностните отношения.

20

Казанова

преди 6 години

Няма лесни и няма трудни жени. Всичкото е въпрос на финикийски знаци.Може да си най-грозния и смотан, но като си чичко паричко всяка е твоя. Може и да си най-готиния пич, но като нямаш пари си оставаш смотан голтак и жените те презират. Някоя може да ти пусне за спорта и толкова. Няма по-меркантилно и подло същество от жената. Факт!

19

Анонимен

преди 6 години

В природата всичко се случва по пътя на най-малкото съпротивление

18

Анонимен

преди 6 години

Не е лесно да си проста жена, а не са лесни защото са прости.

17

Неа

преди 6 години

Те ги харесват ама за 30 минути

16

Ханибал

преди 6 години

Най ми хареса 4-та причина: по- лесните жени не очакват подаръци!!!! Дойдохме си на думата: значи по-трудните жени ги интересува най-вече размера...на портфейла за да им правят подаръчета!!! Нямам време и желание да се занимавам с кифлички който не знаят какво искат и какво търсят в един мъж освен материалното разбира се.

15

Анонимен

преди 6 години

"...тя посочва недостатъците, често говори за грешките с идеята да превърне мъжа в по-добра версия на себе си."Ето заради такива изпълнения "трудните" моми си остават сами. Огромно самочувствие без никакво покритие и претенции до небето. Какво ще променяш? Да не си паднала от небето и да си перфектна че ще решаваш какъв трябва да бъде партньора ти? Себе си погледнала ли си първо? Аман от кифли, дето се изживяват като кроасани.

14

мнение

преди 6 години

Какво значи лесна и какво трудна?Едната знае какво иска и поставя своите условия кратко и ясно.Трудна жена означава че не знае какво иска, поставя условия, гевези се и след като най-после стигнете до накакво решение все си мисли че чуждата *** е по-мазна . . .

13

Сеирджия

преди 6 години

И най-хубавата жена не може да ти даде повече от това, което има. Лесните жени са най-сигурния път към кожно-венерическия. Тийнейджърките са абсолютни миксерчета - страшна каша могат да ти забъркат! Като угасиш лампата - каквото при царица, таково и при магарица. Аз лично си харесвам мойто момиче.

12

Анонимен

преди 6 години

Срам ги е да си признаят, че тази глупост е писана от жена и затова написали "Екип на Teenproblem". Никой мъж не харесва леки жени!!! Леките жени са харесвани само от крайно изпаднали типове, които дори биха си платили за жена.

11

Ястреб Османлията

преди 6 години

И най-лесната жена е абсолютно недостъпна кралица в сравнение с мен! Болен с 40 температура не съм отказвал шпека!Ние турците сме много страстни в чревната любов!

10

Анонимен

преди 6 години

Да го духат "трудните", ама те и това не могат!!! Лесно за мен, лесно за нея.... какво му трябва на човек повече, освен едно питие???

9

Анонимен

преди 6 години

Когато една жена знае какво иска и го търси не значи че е лесна, а че е активна в търсенето на щастие. Когато една жена не знае какво точно иска, но държи да не се причислява към "лесните" подражава на моделът "не за всеки, или труднодостъпна"В обобщение: бил съм със страхотни жени, които наричат лесни, както и със не много страхотни, които се определят специални.

8

каза-нова

преди 6 години

5 причини сте измислили, а най-важната не сте написали.На никой уважаващ себе си мъж не му се занимава с фльорци, които искот да го въртят на пръста си заради една сли.ва. "Лесните" жени дават това, което имат срещу нещо, което искат да получат. Това е един вид преплитане на интереси и стигане до сделка. Всяка една от страните получава това, което иска. При "недостъпните" се играе театър с неизвестен край. Просто не си струват усилията. Да се правят на недостъпни на смотльовците.

7

до Надето

преди 6 години

интересно ще е определението на "потруди" :) ,,,а автоматичните скорости били по скапани казват

6

v

преди 6 години

Само, че лесни решения на проблемите няма, това спускане с шейната на долнище ще им струва скъпо и когато същите започнат да им изневеряват, тогава ще им дойде акъла в главата, ама късно ще е либе за китка, късно.

5

MaйMyнaтa

преди 6 години

Точни, е ..почти

4

Анонимен

преди 6 години

По същата причина поради която предпочитам автоматични скорости за колата.По-удобно е и върши абсолютно същата работа.

3

MaйMyнaтa

преди 6 години

До НадетоКолко да се потруди ***!? Да ти прекопае и лозето, а ?

2

Анонимен

преди 6 години

Причината е само една...