15

добрев

преди 6 години

До само ГЕРБДа си от герб също е болест

14

Анонимен

преди 6 години

Именно, умнико. Никой веган не отрича майчиното мляко. Добре, че намериха някви откачалки в Италия да ги показват за пример млечните и месните мафии.

13

Анонимен

преди 6 години

Ако бяхме създадени да ядем месо, щяхме да го яден сурово и кърваво и нямаше да има нужда да го тъпчем с подправки. Никой не яде месото без подправки. Ако имате нещо в главата ще се сетите защо.

12

Уфолог

преди 6 години

Веган, хомеопат, дъновист с хомосексуални наклонности - новата раса :)

11

Дон Хуан

преди 6 години

"Вселената е хищна и безжалостна!Ти имаш нужда от всичката си енергия да оцелееш!Сушеното месо е най-мощния източник на жизнена енергия,ползвай го предпазливо и разумно!Избягвай грешките,защото света около теб няма да ти ги прости!И втори шанс няма да имаш!"

10

Анонимен

преди 6 години

до 14, добре, че от милиони вегани намериха едни откачени, че да ги дават за пример. Алиша Силвърстоун и Натали Портмън също са вегани и майки. Гормите им деца, а. Добре, че е бай *** експерта по всичко да си дава мнението как се гледали деца.

9

-

преди 6 години

До шматкапочти необработени - директно от био производители, от село, който се интерсеува намира.Между другото, едва ли месото по магазините не го киснат в химикали, отделно как се гледат и хранят животните и т.н. Факт е обаче, че все повече хора по света се отказват от месото, и виждат директно ползите за своето здраве.

8

Анонимен

преди 6 години

до 10, Арнолд Шварценегер и Майк Тайсън са вегани. :-) Или те не са достатъчно здрави, а. ХАХАХАХАХАХА

7

Анонимен

преди 6 години

Бай *** - есперт по храненето, дето умира на 50 от инфарт и инсулт, веднага заклейми веганството.

6

правилно

преди 6 години

До :)Като гарнитура-да,но като основно ястие е много малко!До сега не съм виждал миньор-веган,нито ТФР-работник такъв,работата им не го позволява!

5

шматка

преди 6 години

До 5Не ги подценявам .Просто не ми дреме.Живо се интересувам обаче откъде намират необработени плодове и зеленчуци.

4

:)

преди 6 години

Не прочетох статията, но веднага отговарям с да! Ако се ползва умерено под формата на гарнитура обаче. В противен случай си е чиста психопатия.

3

-

преди 6 години

До шматкане ги подценявай, ако ти се тъпчеш с отровени плодове и зеленчуци си е твой проблем.Поинтересувай се, всички вегетарианци и вегани споделят, че спирането на месото е решило повечето им здравословни проблеми.

2

шматка

преди 6 години

Да се тъпчеш с плодове които са боядисани и пръскани къпани и киснати в най малко 3 разтвора за консервация и да ядеш зеленчуци тъпкани с нитрати мислеики си че живееш здравпсловно.Е ърябва да си малко хахо

1

само ГЕРБ

преди 6 години

Веганството също като хомосексуализма е болест и трябва да се лекува.