8

Анонимен

преди 6 години

Това отново потвърждава тезата на Чарлз Дарвин, че от тая "държава" нормалните хорица се изнесоха за последните 20-30 годиниОстаналите са озверели от мизерия и комплексирани (от същата мизерия) неандерталциСъгласили се да робуват на пишман-бизнесмени за заплатка по-малка от социал в Европа и с изпълнена мечта- да се правят на велики с 10 годишна таратайка 6-та употреба по пътищатаДържава-Психодиспансер

7

Трол Горянин

преди 6 години

Ще откача , преди 20-30 години влаковете хвърчаха един подир друг и пак нямаше толкова главанак - дядо ми за 30 години работа в БДЖ разправяше 2-3 истории , а сега по 2-3 на ден

6

Анонимен

преди 6 години

Ж.п. прелеза се намира на 100 метра от гара Димово и шофьора е знаел ,че влакът не е набрал голяма скорост и затова е направил рисковото преминаване.

5

Анонимен

преди 6 години

Ами докато са чакали пътниците, защо не са си направили една скара с говеждо, че и за вкъщи могат да си носят. Цели 14 крави не може зян да отидат.

4

Баба Меца

преди 6 години

До Анонимен"ПУСНАЛ ГИ ДА ПАСАТ НА РЕЛСИТЕ"Е, влакът ги е обрал

3

Анонимен

преди 6 години

Новините са хроника на националното малоумие, но основната тема са "автопроизшествия". Обобщено погледнато, ако шофирате, вероятно сте някакъв пълен крeтен.

2

ивчо

преди 6 години

селяния

1

Анонимен

преди 6 години

14 КРАВИ!!!!!!!! ТОВА СИ Е ЦЕЛО БОГАТСТВО !!!ПУСНАЛ ГИ ДА ПАСАТ НА РЕЛСИТЕ :D