28

може би приумица

преди 6 години

е най точната дума

27

Ямбол

преди 6 години

Гледам бл.64 и бл.74 на "Граф Игнатиев" в Ямбол. "Санират" ги. Дъждовната вода от покривите им не е включена към битовата канализация. Да си отива където ще. Може би това е нова мода?

26

БАБА КУНА

преди 6 години

ХУБАВА РАБОТА, СЕГА ЩЕ ВЗЕМАТ ГЕРБАДЖИИТЕ ДА СЕ ПРИТЕСНЯТ И ЗА ТЯХНО НЕЩАСТИЕ ЩЕ ВЗЕМАТ ДА КРАДАТ ПО-МАЛКО! ХА-ХА-ХА НЕВЪЗМОЖНА ФАНТАЗИЯ!

25

Анонимен

преди 6 години

Гладам как санират и че никъде не сменят дограма, явно хората не искат да им къртят. А тя влиза в сметката. Това дали носи пари?

24

до 21

преди 6 години

до 21 Трогателно си го написал, но тези пари се отпускат само по предназначение. Не са ги дали ей тъй, да си ги имаме за каквото ни е най- нужно. а, ако се работи честно, във фонда за лечение има пари достатъчно. Просто бавят, отлагат, връщат и те така.

23

Анонимен

преди 6 години

Фибранът, напльокан върху стените при несменени пателни връзки, става като компрес и ускорява корозията отвътре. Само след някоя година, тези ще реват. Че и не могат да търсят гаранция, тъй като не са страна по договора и нямат думата.

22

Анонимен

преди 6 години

Не е нужно да ти разяснява адвокат. Само фактът, че трябва да направите СДРУЖЕНИЕ, т.е. фирма и вече си наясно. Всички ставате едно цяло. Ако един има борч и не плаща, това е отговорност на "съдружниците", т.е. НА ОСТАНАЛИТЕ ВЪВ ВХОДА!!!

21

Анонимен

преди 6 години

В нашия блок има адвокати разучиха за какво става дума и хората се отказаха като разбраха в какво ще ги натикат

20

Joko

преди 6 години

Работя в областта на енергийната ефективност от 1977 г. Отговорно мога да твърдя, че това, което се прави в момента е престъпно пилеене на публични средства.

19

Анонимен

преди 6 години

Абе хора, така ли не разбрахте, че безплатен обяд НЯМА? Тези 2 милиарда, дето ги прибраха некакви "наши хора", излизат от НАШИТЕ джобове! Това "саниране", по-скоро "стиропориране" си беше пладнешки грабеж под благовидния предлог "енергийна ефективност"! Тези пари можеха да се похарчат за далеч, ама далеч по-полезни неща! Например спокойно можеше да се помогне на нещастни деца, чиито родители молят за помощ за лечение, а не "дайте да помогнем на страдащите, щото няма пари, че някой е гепил 2 млрд

18

Анонимен

преди 6 години

Г.....глава затрива . Безплатно обяд няма. Друг е въпроса че платени домоуправители обикалят апартаментите на хората и ги уверяват как без една стотинка ще им докарат рая в краката . Хора не се подписвайте на измислени формуляри за да не ревете после. Та държавата ограби труда и живота пенсионерите за да ви санира жилищата.Вярвате ли . Но всеки сам си носи кръста.

17

Свинеляна

преди 6 години

Аз пък си купих няколко чанти по 17 000 лв (около 100 пенсии парчето)

16

Анонимен

преди 6 години

Санирането си беше пладнешки обир. ТИКВАТА и Свинюранка откраднаха около 2 млрд

15

Анонимен

преди 6 години

Червените кхмери по заповед *** Москва постоянно ще клатят кабинета и държавата а задунайските *** ще пишат т.ъпи коментари и ще симулират масово обществено недоволство. Докато на общрството не му писне и не изчроводи червената гмеж в истинската им родина.

14

ГЕРБЕРСКИ ГРАБЕЖ

преди 6 години

Тиквата и Свинетка опукаха 2 милиарда народна пара,при това взета като заем от ББР.Изкараха,че за три прозореца,малко стиропор и боя сметката е 17 500 лева на апартамент.От две хиляди блока,влезли в капана на сдруженията,са готови 200.Парите вече за изхарчени и останалите ще трябва да се бръкнат с 10% от тая сума,сиреч да си платят цялата сметка,защото милиардите са вече в гербаджийските банкови авоари.А големите емоции,разбира се негативни,ще дойдат,когато почнат да се развалят сдруженията.

13

маке

преди 6 години

до 12 фащам се на бас че до две три годин нема да има и следа от стиропора

12

Анонимен

преди 6 години

Абсолютна измама.Добре че не се вързахме."Санираните"блокове протекоха,ама сдруженията останаха с всички последствия за ортаците вътре.

11

Анонимен

преди 6 години

Саниране добре.Ама блокът ни протече..

10

Анонимен

преди 6 години

Ако някой има инфо, че освен стиропор и дограма се прави нещо друго при санирането, да каже. Щото това няма нищо общо с думата саниране.

9

Анонимен

преди 6 години

Добре че гадовете ви плащат сметките бедни гербери,че иначе блока ви ще падне на тиквите.А тиквата е свещен зеленчук за вас;)