19

Моше Даян

преди 6 години

А ке им продавате ли оружие???

18

ПОРЕДНА МУТРЕНСКА

преди 6 години

НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ, ЛЪЖКИНЬО. ЗНАЕМ ТРАЙНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА БОКО БАШ МУТРАТА В АРАБСКИЯ СВЯТ. ДОГОВАРЯЛ СИ Е ПОРЕДНАТА ДАЛАВЕРА. НЕКА ДА КАЖЕ ЗА ЛИЧНИТЕ СИ СМЕТКИ И БИЗНЕС В ЛИВАН, ТУРЦИЯ, КУВЕЙТ И СМЕТКИТЕ В ОФШОРНИ ЗОНИ. ЗАТОВА ВСИЧКО БЕШЕ ТАЙНО И ПОТАЙНО С ТАЗИ СРЕЩА. ТИПИЧНО В СТИЛА НА МАФИЯТА - КОЙТО НЕ МЪЛЧИ, ЩЕ УМРЕ. ПОРЕДНА МУТРЕНСКА ДАЛАВЕРА

17

до кога

преди 6 години

До КОГА крадливото,корумпираното,некомпетентното управление на Асвалт паша и КАЛИНКИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ще толерират световния тероризъм,,,,всеки месец Асвалт паша праща кораб и самолет пълен с всякакви оръжия и сеят смърт сред бебета,жени,мъже,старци........до КОГА........

16

Анонимен

преди 6 години

"Темите са били отношенията между България и Кюрдистан, както и борбата с тероризма. Не виждам никакво притеснение, това са протоколни срещи. Така или иначе имаме контакти и интереси с Кюрдистан, както и с всички други стабилни държави в Близкия Изток и Северна Африка, които се борят с тероризма", заяви Захариева.---------------Аз не знам за такава държава Кюрдистан. Още по-малко да се слага редом до "стабилни държави".

15

Анонимен

преди 6 години

Калинката на Плевнелиев сега министър по какво е ?

14

Анонимен

преди 6 години

Единствения начин да се промени ,,статут на траен приятел'' е това . В момента в битката за Мосул на тия е обещано нещо ако изолират Турция в този квадрат и да работят с врага си пкк. А това адски боли. Българските алчни безличници ако вземе страна горко ни. Нато няма такива ангажименти, отвьд океана правят ни к.р капан.

13

анонимен

преди 6 години

Е като била толкова протоколна защо я крихте от народа.Иначе кога и къде се изходил Борисов обилно ни напоявате -как играл мачлета,тенис мачлета със шкембелии като него,как го "приветствали" от целия свят и прочие глупотевини.Да знаете и при социализма такова лизачество не е било -просто се оливате не се ли усещате.

12

ужас

преди 6 години

Все едно някой да отцепи няколко Български градове да си измисли име и премиера на Турция да го приеме,тези изобщо мислят ли кой приемат и какви ще са последствията.

11

цирк

преди 6 години

Иракски Кюрдистан е не призната територия създадена от САЩ,от където тръгват оръжието и помощта за терористите в Сирия.А как са реагирали Иракските власти на тази странна среща.

10

пенко

преди 6 години

Новата бг власт са *** от години !Срещата с кюрдите е *** на щатския зад..к, за да се тормози Турция -по заповед на САЩ ! Аз съм за кюрдска независима държава . Кюрдите са точно като българите преди освобождението ни . Но днес кюрдаците са 20 мил. в Турция и няколко в Ирак и Сирия . Огромен читав народ под окупация заради вижданията на г...а Британия и по-късно САЩ ... м.м.а им !!!

9

Анонимен

преди 6 години

Боко договаря канали за контрабанда. Да не искате да ви се обяснява в детайли?!

8

Анонимен

преди 6 години

бе-се парите толкова много са изпаднали, че единствен начин, който намериха да им обърне някой някакво внимание е да тиражират непркъснато лъжи и да се опитват да раздухват скандали. Нямат полезни идеи. Пълна сектантска немощ!

7

аматьори

преди 6 години

И Тиквата-Премиер и тази *** Фитка!

6

Анонимен

преди 6 години

Внушенията на другарката,са опасни за нац. Сигурност!Всичките са основание на предположения ,но носят само злоба и лицемерие!Олицетворение на най пошлите черти на журналистиката!

5

Анонимен

преди 6 години

Хаха. Каква военна помощ като нямаме армия? Най много да им обещаем да им продадем евтино стара съветска техника, която сме смятали да бракуваме, защото вече никой не се грижи за нея.

4

az

преди 6 години

Бойката освен да им продаде танкове от 65та няма за какво друго да идват :)

3

ист

преди 6 години

Станишева се прави на компроматно острие.

2

Анонимен

преди 6 години

Първо, няма с какво да помогнем. Второ, не е Борисов човека към който да се обърнат. Трето, мирише ми на оръжейна сделка. Четвърто, Борисов е алчен мафиот който продава оръжие на онези които са най-големият враг на Ердоган. С една дума, дава повод на Реджеп да ни посочи като свои врагове, сиреч и на Турция. Въпросът е толкова ли е *** Борисов да се занимава с това или са го сготвили, понеже Ердоган иска да ни превърне във враг който да има повод да удари?

1

Анонимен

преди 6 години

Съмнява ме правителството на Боко, което е най-протурското правителство досега, да обсъжда такива въпроси, които касаят пряко съдбата на Турция и България.