16

Анонимен

преди 6 години

Тоя разбира от всичко, но най-вече от фалшифициране на избори.

15

Анонимен

преди 6 години

Професорът по Всичкология от ГРОБ отново ни е натправан от Тиквено-Прасешките медии, неизвестно в качеството му на какъв точно.

14

анонимен

преди 6 години

В предизборната кампания Борисов-чух го ушите си,нарече членовете на БСП и техните симпатизанти кръвопийци и убийци.Той обиди 1 млн българи гласували за тази партия.и кой сипе омраза.Неговата партия не търпи друго мислене,дюдюка,обижда,насъсква това какво е.Откакто се появи тази партия започна и омразата.Мутри и мутреси със съмнително образование и интелект системно насъскват народа -каква е Цвета Караянчева ,според вас стока ли е-даскалица която единствено сипе омраза,ами Десито????

13

Анонимен

преди 6 години

Тонът на омразата бе зададен от БСП и то откакто Краднелия *** и е председател. Тая жена се държи ужасяващо, винаги е наежена, да не би да взима нещо и затова да е толкова агресивна? Вместо да даде отговор на хората кога ще върне откраднатите пари, тя само се заяжда. Ръководи глутница, която само напада.

12

Анонимен

преди 6 години

Тоя само при Ути не е ходил да пържи кюфтета,представям си го какъв всичкознаец е в къщи

11

Анонимен

преди 6 години

Гербераския професор да го ядат червеите по-скоро, сега се сетил за език на омразата кога поръчителите му напълниха медиите с лаййна помия и трролове и го изкарват евроаталантизъм. Тъъпанар!

10

Анонимен

преди 6 години

Този професор от 27 години не се занимава с математика. Само го разхождат от тв студио в студио като панаирджийска мечка и той ги ръси, ръси... Не може с такива дръннкалници да излезем от прехода.

9

Bnr

преди 6 години

Neka gi pusnat 1 kam 1 po bg medii...ili v mrejite...Togaz da vidiat na jivo v bg preki skorostni rezultati dali duma dupka pravi ili ne pravi...i ste im vzemem barzo stolovete...da rabotiat pravi...i barzo...kachestveno...

8

Активист на БКП

преди 6 години

Герберската *** -математик заработва пари !!!

7

Тоя отново изпъзя

преди 6 години

Най-добрият математик сред политиците и най-кофтият политик сред математиците.

6

Анонимен

преди 6 години

Код за транс-литерация:Вместо "Що не вървиш....." използвайте: "Уважаеми колега, защо не започнете колебателно-постъпателни движения със сумарна векторна насоченост нечия роднинска женска полова и/или репродуктивана система!"Или за по-просто: "Виждам, че ще стигнете далеч!"

5

Анонимен

преди 6 години

Защо журналисти често канят въпросния математик да говори за политика?Защото и те са като него: Лаф да става, плащат на време.

4

Анонимен

преди 6 години

До добре де,И не само говорител а и директор на информационно услужване!

3

Zvhjjgfvnkk

преди 6 години

Тоя разбира от всичко

2

добре де,

преди 6 години

Разбрахме че си говорител на герб.Стане ли гаф търчиш да ги защитаваш.

1

Free for all

преди 6 години

Я излезте и се разберете като мъже, стига само сте се плюнчили.Има толкова по-важни проблеми но нали трябва да се отбие време.