242

Анонимен

преди 6 години

Това ако стане ще е най-голямата простотия.Тези т.нар управляващи искат да ни закрият като нация,ама сме толкова *** народ ,за да позволяваме на 240 смешници да си правят каквото си поискат.Хахаа премахнете лева и сега както българския народ е беден ще стане много по беден.

241

хм

преди 6 години

Горанов води България към бедност и криза. Бих му задал въпросът- Съгласен ли ,ако прогнозта му се окаже фалшива,да се прости с живота си или -да влезе в затвора ?

240

Анонимен

преди 6 години

Грабежа на века ни кроят.

239

Павел Петров

преди 6 години

Това ще бъде голяма грешка според мен. Германия, Гърция, Италия- всички те пропищяха при смяната на местната им валута в Евро. Но явно за някои хора личният интерес е по-важен от интереса на нацията. Извинете ме ако греша, принципно не се интересувам от политика. Само казвам това, което знам от личен разговор с представители на горе цитираните държави. Заинтригува ме твърдението *Ще спечелим...* - но кой и какво?

238

Анета Станева

преди 6 години

Еврото в никакъв случай НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМА!

237

Val Radev

преди 6 години

И ТОВА АКО НЕ Е ИНФЛАЦИЯ, ЗДРАВЕ МУ КАЖИ!!!

236

Val Radev

преди 6 години

НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ!!! ЦЕНИТЕ ЩЕ СЕ ЗАКРЪГЛЯТ КЪМ ПО ВИСОКИ- 1.50лв= 2евро, А ЗАПЛАТИТЕ ЩЕ СА 1:1

235

Анонимен

преди 6 години

Ще спечлят мръсните герберасти, ние пак ще сме бедни, може и повече. Гадове долни грабаджии, да *** дано.

234

Зозо

преди 6 години

Не сме готови още, но се върви ви тази посока. Похвално.

233

Dostoevski

преди 6 години

Goranov: kolko pari polu4i. Ne si vkarvaite taralej v ga6tite. Ako pone malko shva6tate 4e pak se opitvat da ni prodadat tezi mutri. Vreme e da se svalqt ot vlast tezi prodajnici.

232

Indrishe

преди 6 години

Bg lev e gushnal bosileka...Bog da go prosti...Amin.

231

Иван

преди 6 години

Това е правилно, но не бива да се бърза!!!! Необходимо е да се изчака излизането на Англия от ЕС, да се анализират ползите и вредите от това, дали няма да има все пак "верижна реакция" и за други напреднали страни! Ние сме бедна държава, с изключително беден народ и не е необходимо на този етап да експериментираме, за да се чудим какво да правим след това с прага на бедност. Трябва да сме за силен и обединен ЕС с по-вече равнопоставеност на държав. членки, едва тогава еврото като валута!

230

Бай Х

преди 6 години

Това ще е най голямата глупост която ще направят герберастите

229

Ceremonia

преди 6 години

Aide prigotviaite traurnata ceremonia i kovcheg, svestichki, tamian, nekrolog, pop, muftia za bg lev...gitti bitti..za edin probit dolar...

228

123

преди 6 години

Всички, които не са били във валутен борд съжаляват

227

Чукча

преди 6 години

Абе, не знам ,ама австрийците съжаляват ,че са приели еврото като валута,няма как цените да останат фиксирани след смяната.

226

Анонимен

преди 6 години

По вероятно е ЕС да се разпадне , така или иначе ние и сега участваме с вноска

225

мерси боку

преди 6 години

Щом кажеш нещо срещу приемане на еврото,и обясниш защо,и моментално ставаш *** на Путин,***,комунист и т.н.!Това е добре!След като липсват читави аргументи за ползата от приемането му, и почне замерянето с глупости и лични нападки,това означава,че нещата с еврото не са на ред!

224

Анонимен

преди 6 години

Предател мръсен, ще спечели той и още няколко гербави калинки а ще плащаме всички. Евро*ейският съюз отчаяно се нуждае от пари след брексит, да не говорим за огромният % (над 100 бвп) дълг на страните от зоната, който трябва да поемем солидарно. Никога не трябва да допускаме този грабеж да се случи! ОСТАВКА

223

Бай Хой

преди 6 години

До байхейсКъде ги видя тези 100 милиона дълг, бе ***. Я кажи, та и ние да видим.