17

Анонимен

преди 6 години

ВСИЧКИ КОЛИ С JPS И ВСИЧКИ КАТАДЖИИ В ПЕНСИЯ. КАЗАХ.

16

Анонимен

преди 6 години

Ако бяха дошли на власт камуняките нямаше ни камери, ни коли да има!

15

Хубава

преди 6 години

Хубава работа но българска. Както винаги някой някъде не си е свършил работата. О, да не се окаже че са платили за камери но не се знае какво е станало. Няма друг такъв народ, ставаме по зле и от Сомалия.

14

Sos

преди 6 години

Goranov, oste ne si informiral kolko leva sabra ot globi 2016 godina.

13

Joko

преди 6 години

Поредните назначени некадърници..... Сега кой ще плати сметката... !?!?

12

Иван

преди 6 години

Абе стигас тия знаци и махането им. Нищо няма да се реши като махнеш знака. Джигитите си имат навигации, които предипреждават за камери. С махенето на тоя знак ще намаже глоба чичо Иван с 20 годишното опелче, които кара с 100 вместо 80.

11

БАБА КУНА

преди 6 години

ПОНЕЖЕ ПЪТНИТЕ ПОЛИЦАИ СА СИЛНО КОРУМПИРАНИ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ НОВИ АВТОМОБИЛИ, А И ТРЯБВА ДА ИМ НАМАЛЯТ ЗАПЛАТИТЕ ТЪЙ КАТО ЗНАЕМ КАК ТЕ СИ ДОКАРВАТ ДОПЪЛНИТЕЛНО.

10

КАТ е вреден

преди 6 години

Най-добре е КАТ да се закрие като структура особено вредна за безопасността на движението. Така хем ще намалеят нарушенията и катастрофите, хем няма да плащаме заплати на рекетьори по пътищата.

9

ми като

преди 6 години

Не е било предвидено, що ги бехте накичили с камери?Или сега решихте да не го предвиждате?Жалко оправдание

8

Анонимен

преди 6 години

До 7И да стана като теб ли? Служил глупенндер с голямо самочувствие и никакво покритие. Ако Турция утре нападне с ВВС има около 200 изтребителя , какво ще предприемеш ? Нищо нали ? Защото си просто едно глупаво момче , което са го правили крив . Война не се води със сила , а с акъл. Явно малко си чел в казармата.

7

Анонимен

преди 6 години

Вместо да си купят нови камери, сега милиционерите ще поискат 20 пъти повече пари за нови коли, за да си закачат старите камери на тях.

6

Анонимен

преди 6 години

На опелите сега трябва само катапултиращи седалки да се монтират за да могат катаджиите с "манекенски" мерки да изскачат по-бързо

5

Анонимен

преди 6 години

По същия начин да купим и 20 самолета ...вместо да ми говорят за скъпи и без мислени казарми. След 3-4 Години може да имаме 100 броя Ф16 ... И ще се охладят мераците на някой държави около нас.

4

Моя милист

преди 6 години

Всяко заснемане на гражданин на Република България без неговото знание е Незаконно по Конституцив и не носи правни последици. Ерго тъпите полицайчета е хубаво малко да се образоват и правно .

3

Анонимен

преди 6 години

На опелите нищо им няма! За 5 хиляди на бройка всяка Астра може да се реставрира - окачване, двигател, спирачки! А сега десетки хиляди на бройка бяха хвърлени за тея корейски бангии!

2

Анонимен

преди 6 години

Без камери, защото не фокусират през наклона на предното стъкло. Ама кой да мисли...

1

Анонимен

преди 6 години

При ГЕРБ корупцията продължава вече трети мандат.Случаят с патрулките и камъните просто е поредният прецеднт по темата.