10

Анонимен

преди 7 години

МНОЖАТ СЕ КАТО ЕДНОКЛЕТЪЧНИВ ГЕОМЕТРИЧНА ПРОГРЕСИЯ,БЪРЗО!ОТ ТАМ ИДВА ПРОБЛЕМЪТ С РОМИТЕ!НИКОЙ НИКЪДЕ В НИКОЯ ДЪРЖАВА НЕ МОЖЕ ДА ИМ ПОДСИГУРИ НЕОБХОДИМОТО!НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГИ ПОВЕДЕ И НОРМАЛИЗИРА ТЯХНОТО СЪЗНАНИЕ,ОТНОСНО РАЖДАЕМОСТТА,КОЯТО ТРЯБВА ДА Е СЪОБРАЗЕНА С ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ НА РОДИТЕЛИТЕ ЗА ОТГЛЕЖДАНЕ НА ПОКОЛЕНИЕ! КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА РАЖДАШ ДЕЦА 3,4,5,и т.н. БЕЗ ДА ТЕ ИНТЕРЕСУВА КАКВО МОЖЕШ ДА ИМ ДАДЕШ,КЪДЕ ЩЕ ЖИВЕЯТ,КАК ЩЕ ГИ ОБРАЗОВАШ,ИЗХРАНИШ,ВЪЗПИТАШ И ОФОРМИШ ДОБРИ ЛИЧНОСТИ?!

9

Анонимен

преди 7 години

После българите били с тъмен тен

8

Анонимен

преди 7 години

Я ,къде били - аз се чудех що ги няма из София .Ей ,тея обиколиха света и то без един работен ден.- Евала ! ние си насилваме децата да учат по 16 години и после стават роби от 9ч до 18ч - Къде е истината бре хорааа ?

7

българина

преди 7 години

Искам да ги интегрират нека покажат на простите източно европейци как се прави. Но нека им припомня. В полша 15в са им рязали дясна или лява ръка за да знаят от коя част на страната са. В франция са ги трепали и са се крили в горите, което ги е карало да си ядат децата има рисунки от 17в. Папата е давал награда за всеки изгорен на клада. От англия са ги изнасяли с кораби за сащ за това там е най гол диаспора в света. И ние можем така но не ни дават, лицемери неземни!

6

Анонимен

преди 7 години

Ми те вече са си роми в Западна Европа..

5

Досада

преди 7 години

У нас кога ще се гласуват подобни мерки?Само ще отбележа, че и преди промените са ме притеснявали много упорити просяци от онзи етнос - и деца, и млади момичета, и други. Върви след теб, настоява, ако се отдалечиш тичешком - кълне. А аз още нямах 18 г.Наистина, бяха много по-малко отколкото са днес. Но и по къщите обикаляха, и на тумби от провинцията идваха, и пред църквите висяха, и в началото на Градската градина в София имаше едни вечно дежурни. Никоя власт не може да ги промени с добро.

4

Анонимен

преди 7 години

А не така! Образовайте ги и ще видите неочакван ренесанс! Да не сте посмели да ги дискриминирате, тез клети гаврошовци....

3

Анонимен

преди 7 години

14 дни затвор в Дания сигура ще им е като на хотелче ол-инклузив.

2

Анонимен

преди 7 години

*** нали можете да ги интегрирате? Айде да ви видим :)

1

Анонимен

преди 7 години

Ами интегрирайте ги, бре!!! На нас ни размахват пръст, сега полека лека виждат, че с тази с-г-а-н на глава не се излиза. Същото е и с новите гости на Меркел. Нямали къде да живеят. Нормалните хора работим, наемаме квартира, после теглим кредити, купуваме си жилище, плащаме ипотека. Ние можем, те не искат - защото правителството им позволява да живеят по този паразитен начин. И даже се опитват да изкарат виновни нас, съвестните граждани.