8

Анонимен

преди 6 години

Къв е тоя клошар до носесата кобила ?

7

Анонимен

преди 6 години

Който иска да ходи на нашето фекаломорие и да вярва на тия министри колко е чиста водата. Само преди това да се запасил с антибиотици и да си е запазил час за доктора щото ще е чудо ако се върнат здрави

6

Морски

преди 6 години

Който неможе да си позволи истинска ПОЧИВКА, идва в слънчев бряг. ФАКТ

5

Men

преди 6 години

Да позная какво ще стане. Навсякъде проверките ще покажат, че водата е кристално чиста, по сайтовете ще се скъсат да пишат колко е чисто. И които отиде в морето ще види че си е същия *** както обикновено.

4

Шаран-БГ

преди 6 години

Хубавото на морето му е това, че се самоочиства !! То не чака министерства две или пет на брой, да го чистят! Страшното е покрай морето !! Там всичко е по Конституция - кой колкото си загради- си е негово и неаприкосновено - също като в Испания За незаграденото - стопанин няма. Хвърляйте там отпадъци където сварата Ви свари ! Където има гора- сечете ! На природозащитниците никой не им е платил, за да протестират, че горите край морето оредяха наполовина. Сече се индустриално, господа !!

3

РОСЕН

преди 6 години

ДОКАТО НЕ ВЪРНЕТЕ ПЛАЖОВЕТЕ НА ОБЩИНИТЕ ,ДАЛАВЕРАТА НАРЕЧЕНА КОНЦЕСИЯ ЩЕ ПРОЦЪФТЯВА И ПАРТИЙНАТА КАСА НА СДС И ГЕРБ ЩЕ НАБЪБВА.ТОВА НИ КАЗВА СЕДЕСАРСКИЯ МИНИСТЪР НА ОКОЛНАТА СРЕДА. КАК СТАВАТ МИНИСТРИ БЕЗ ДА ИМАТ ИЗБИРАТЕЛИ ,МИ Е МНОГО ЯСНО. НЕ ЗНАМ НА ВАС."ГЛАСУВАШ ЗА БОЙКО -ПОЛУЧАВАШ ЛИКВИДАТОРИТЕ НА КОСТОВ " ЗЛАТНО ПРАВИЛО .

2

Анонимен

преди 6 години

Айде пак едни наши фирми ще усвояват едни фондове. Калинки и хидроинженери бол...Трябва да прекръстят гербава България на Хидроинженерна Калинковия... Едва ли ще има по - добро описание на сегашната ситуация.

1

Анонимен

преди 6 години

какво ме интересува, плажът е недостъпен, заграден частно отвсякъде