7

Анонимен

преди 6 години

Да нее като оня комшия де ме коментира това което не съм явно това вече е насадено от неговия колега ми милене аз казваш тишо инструктор ли е а нее тогава не ме занимаваите с вашти работи щото ще зема да стана ами тогава на такива като вас ше ви пари на подметките защо ли щото а си го знаете вие

6

до 3

преди 6 години

Според член 151(1) от Наказателния Кодекс наказателна отговорност се носи при съвкупление с лице, ненавършило 14 години.

5

Анонимен

преди 6 години

от днес, да, но ОТКОГА е само една дума, не две. откога, докога, оттогава, дотогава и т. н. Ако се учи от правилния учебник а не от бг-те медии. Но тях никой не ги учи, щото не възприемат и това си е. А пълният член им пречи. ЕС обаче вече извади оценка: ългария е първа по неграмотност в Европа. И по бедност. Двете неща имат връзка, но на кого тук му пука бе, Уили! Давай бири и чалгата да свири. Напред, Българийо, майко мила, Родино наша !

4

секс играч

преди 6 години

Това не се води педофилия, а любов!

3

56

преди 6 години

Веднага дискриминация, а точките които дават голям бонус за грaдина и училище не ги броим?

2

Анонимен

преди 6 години

До секс играча затвор за педофилия ? ще ти е хубаво ли,"татко" ?

1

Анонимен

преди 6 години

ами и 10 годишно да е детето,нали трябва да свикне с новите родители. да им дадат поне година отпуск,иначе това дете кога ще ги вижда : родителите на работа,то от институцията,пак в градина,пак в институция. пък и държавата достатъчно е спестила от майчински до времето на осиновяването. едно умно решение,дано го приемат.