9

Анонимен

преди 6 години

Прекрасно е там. Кметицата на София сигурно никога не е стъпвала там за да види какво правят хората и то в град който не е столица.

8

Анонимен

преди 6 години

потвърждавам, прекрасен град, климат и хора. Зоологическата градина е 4! пъти по-малка от нашата, но за сравнение не може и дума да става. Много по-спокоен от Барселона. Навалици от туристи почти няма, е освен в стария център.

7

oт CиднeйAв$тpaлия

преди 6 години

заповядай на Премер стрийт, след Операта минаваш по Харбър Бридж в дясно преди милитари роуд

6

Тони

преди 6 години

в Барселона купона е по-голям, но е и по-скъпо.

5

Анонимен

преди 6 години

До от сидниАав$тралияМНОГО СИ БОЛНО

4

PAELLA

преди 6 години

''Като цяло Валенсия е едно от най-красивите места'' . Доста малко си обикаляла света. Сигурно само такива пакети има в туроператорските фирми в БГ.

3

от сидниАав$тралия

преди 6 години

До До 2Приятелю никъде не съм бягал. Просто се преместих в Сидней. А ти кой си къде си приятелю? Аз си купих самолетни блети от Бритиша и летях през Шанги. Ако не знаеш Шанги е международното летище в Сингапур, дори спечели 1во място за най добро летище в цял свят преди няколко години. Дам, самото летище е на 4 зони, в една от тях дори летят пеперуди, в друга има слънчогледи на покрива, а в трета има пързалка от 3тия етаж за възрастни. Сега живея сред най райския край на Планетата доволно!

2

До 2

преди 6 години

ПАК си избягало ХАХАХАААААААА

1

morelini

преди 6 години

Това е самата истина,хубав град а и не само той.Хората от нищо правят нещо а ние...от нещо нищо...Само Океанографика да разгледаш както трябва ще ти трябва един ден с програмите и изпълненията на животните...