40

Анонимен

преди 6 години

Когато започнаха отвличанията и похитителите разкарваха службите като *** ймуни,специалистите твърдяха,че това е работа на добре обучени и подготвени хора.Изключителен професионализъм,модерна техника и най-вече винаги една крачка пред специалните служби.Съдейки по профила на набедените за "нагли"стигаме до заключенията,че те не са способни на такъв професионализъм.Помним и как отвлякоха щерката на Брендо за да не натопи знаете кого.

39

КуКу

преди 6 години

До sid Не си съвсем прав. Такива способи се ползват системно в стари утвърдени демократични държави в Южна Америка. Явно за толкова им стига пипето на момчетата.

38

sid

преди 6 години

Тези хора трябва да останат в затвора,и защо изобщо се повдига въпроса за тяхното освобождаване.Времето вече е друго и да излязат на свобода,те не могат да се интегрират.Методите им за присвояване на пари са стари и ръждясали.Света е друг,краде се по-интелигентно.Те не са за този свят,нека си останат вътре с тяхното мислене на аборигени.Мафиотските години минаха,няма защо да се връщаме назад с тяхното освобождаване.

37

Анонимен

преди 6 години

Без да съм следовател и без да им знам историите,само по прочетеното от нета,мисля че те просто са се спорязумяли и то още от 2015 г.,надали дори и плащане е имало,заедно са.Да му мислят жертвите.

36

Анонимен

преди 6 години

Лека замазка, изчакване, и по познатия сценарий.

35

Екстра

преди 6 години

Сега всички посланици ще уведомят туристите към България, че тук вилнее тежка претъпност подкрепяна от НПО

34

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 36Не е вярно, няма пострадали политици, магистрати, те са най-богати

33

Новини

преди 6 години

БХК е забъркан по делото с тежките нагли криминални типове и стои зад подкрепата им. Поправката за предсрочно пускане се дължи на Хр.Иванов, Захариева и Герп.

32

Анонимен

преди 6 години

Много нагли хора има в БГ.

31

Анонимен

преди 6 години

Наглите са истински българи.Те са като робин худ и вилхем тел.Грабат от богатите обрали Българияза да дават на бедните ,които едвам свързват двата края.

30

Пот и корупция

преди 6 години

Съдиите алчни и като не развързва кесията тоа " гребец " - у панделата !

29

Анонимен

преди 6 години

Струва ми се,че тези просто са се споразумяли.

28

Анонимен

преди 6 години

Бaxти и съда... Да ги вкараш на топло до тоя, гребеца и да гледаш сеир...

27

Анонимен

преди 6 години

До та така 24Оня с пръстите ако имаше сърце никога нямаше да му се случи подобно нещо.....Всичките им жертви са уязвими и слаби хора.

26

ko4an

преди 6 години

ама те още като ги хванаха обещаха, че няма да правят повече така. добри момчета, поздравяват в блока, тихи, тоя гребеца даже нищо не ми каза като му спрях на мястото пред блока.

25

Сандокан

преди 6 години

Абе кажете имената на съдиите от СГС които са решили да го освободят бе! Щото наближава денят, в който ще заколим някой съдия. Нека поне да е някой, който най-много го заслужава. То вече се не трае!

24

Пазарджиклия

преди 6 години

До 7100 процента съм сигурен че са дали подкуп да ги пуснат! Сега дали е 500 хил или 1 млн, подкуп е даден!Много ясно че пострадалите от тях, няма да дават подкуп да ги оставят в затвора!Те просто ше ги поръчат да ги убият, но наглите са смели и мислят че са недосегаеми.Така че 7 господинчо, като не си на ясно как стоят нещата си мълчи понеже си доста смехотворен

23

Koko

преди 6 години

Съжалявам го това момче. Няма късмет, ако беше се занимавал с бедни и невлиятелни хора досега да е в ЮАР. Отвратително е да има различни стандарти в съдебната система. Много по- виновни от него вече са на свобода. Докога нормалните пострадали ще чакат правосъдието да заработи и за тях.

22

та така

преди 6 години

Аз ако съм на тяхно място не бих бързал да излизам , защото няма дълго да останат живи на свобода . Доста хора имат да им връщат , не виждам как този с отрязаните пръсти и погубената съпруга ще ги бави ?!

21

Оруел

преди 6 години

Всяко чудо за три дни, след месец са навън.