40

ABTOP

преди 6 години

ЕКСПЛОДИРАЛ СЕ ПИШЕ, А НЕ ЕКСПЛОАДИРАЛ!

39

Анонимен

преди 6 години

Статията е за роми от Варна дори има видео във Дойче веле от където е копирано всичко , доста Статии има там за тази Измама

38

Анонимен

преди 6 години

Турците гласували за Ердоган с ДА в Холандия и Германия трябва да се екстрадират в родината си при своя лидер-диктатор, а не да източват социалните придобивки в тези страни. Те вече са вредни на демокрацията.

37

срам и позор

преди 6 години

Другия път като копираш от някаде готови Новини поне отдолу напише от къде си копирала

36

Анонимен

преди 6 години

пресмята "Дойче веле" .....................xaxaxa

35

до: Авторката

преди 6 години

Пълни сглобени глупости си написала , по-добре да се прочете оригиналния Текст от Дойче веле на български там става ясно за Схемата и е предимно за Бремехавен Германия а не за Австрия

34

Анонимен

преди 6 години

Като почнат да плащат на БЪЛГАРИЯ за образованието на същите тези българи /не говоря за индианците/ в РАЗМЕРА КОИТО ТОВА БИ СТРУВАЛО в съответната Гей.ропска страна, където работят, да се обадят.Наг.ляри м.ръсни.

33

Европейка

преди 6 години

Не е луд,който е изял баницата,а който му я е дал.Щом дават Асан ша зима.

32

Анонимен

преди 6 години

Основно българите.

31

Анонимен

преди 6 години

Направо се просълзих от мъка за германците

30

COPY-PASTE

преди 6 години

Не от немския онлайн вестник Билд а всичко копирано 1:1 от Дойче веле и то на български

29

ODESSA

преди 6 години

***, ние сме българи, ти не си. Каним те на мач на Рубин Казан.

28

Теди

преди 6 години

Не им ли е много удобно -кой каквото направил все българите сме виновни .Сирийците и турците най-много им точат помощите ама за тях може, те не са виновни.

27

Анонимен

преди 6 години

Как пък досега,толкова години,не видях един българин да е на помощи в Германия?Първата им работа е да търсят работа.Не знам кой е измислил тази поръчкова статия.Особено за българите,които са една шепа народ.

26

Анонимен

преди 6 години

Проблема най-малко са били българите,та дори и да са български ци-га.ни,ние българите сме една шепа хора.Да не говорим,че българите винаги са се интегрирали добре,където и да отидат.Проблема е друг.При положение,че има неуредени хора или държави вътре в самия ЕС,се приемат маса хора извън ЕС на които се урежда всичко,та дори и са с предимство,за тях да говорят,те са приели тези хора и решения.

25

Поручика Балканец

преди 6 години

Убеден съм, че в основната си част въпросните български граждани са "*** индо-европейци от подвижния състав, с електорални права". Но все пак са европейци, господа западняци. За съжаление в България тех даже Бойко Борисов не може да ги интегрира, а той както е известно пали и гаси Слънцето. Те едва ли да да се върнат у нас понеже имат "професионален интерес и ангажимент" при вас. Затова ще ви бъдем задължени ако ни демонстрирате как вие ще ги интегрирте.

24

Анонимен

преди 6 години

В Австрия и Германия има най-много турци,"бежанци",руснаци,поляци,украинци,румънци..и тогава българи.

23

123

преди 6 години

Помощите, а и парите на данъкоплатците в Германия ги използват най-вече така наречените бежанци. Те, без да са работили нито един миг в която и да било държава в Европейския съюз, получават тук жилища, пълно и безплатно медицинско обслужване, помощ за обучение по езика, а и помощи за децата си. А самите така наречени бежанци се излежават, цъкат на прескъпите си мобилни телефони и не дай боже нещо да не им се угоди-вдигат врява до небесата.(личен опит)

22

Анонимен

преди 6 години

тия зелки изсипаха 400 милиарда евро безвъзмездна помощ на гърците и 3 милиарда първоначална вноска на Турция да събира афроазиатци за Дойчланд, за стотина милиона към пазарджишката маала захълцали, много расистка статистика, ще разсърдят Дьорт накрая

21

знаещ

преди 6 години

ЕксплоАдирал броя на получаващите помощи ръишли.