115

1

преди 6 години

не драги ми питриоти,а малцинствата в България ,на ердогана ли оставяте ,да ги защити.

114

неделчо

преди 6 години

е и какво да направиме ?да обявим война на русия ли за да задоволим егоизма на мошенниците патриоти,ако стане патаклама, този ще се крие в удобно в парламента ,това е тоакъл няма, а акъл дава!момченце не си играй с огъня,че много гори

113

Анонимен

преди 6 години

122 я си пий хапчетата редовно. Стига говори глупости. Толкова привилегии имат малцинствата, че чак на главите ни са се качили. А тов че ревете е да ви чуе султана и да ви "освободи" от кръстоносците. Още живеете във феодализма

112

Щирлиц

преди 6 години

Кога ще защитите МНОЗИНСТВОТО ни в България?Сещате се от кого нали?Убавци комсомолски...

111

турчин

преди 6 години

Намеса на вътрешните работи на Украйна,значи.НЕ МОЖЕ

110

Анонимен

преди 6 години

Патриотите първо да защитят българите в България, а ако не знаят от какво да ги защитават, значи не са никакви патриоти.

109

тракториста

преди 6 години

Ей патриотите, вие първо защитете българите в България, па тогава оправяйте българите по света. Да ви подскажа каво има за оправяне в България- заплати, образование, пенсии, здравеопазване, нови работни места, антимонополни закони- абе то май всичко е за оправяне у нас.

108

Анонимен

преди 6 години

начин азбуката е македонска ама този е българин??!!Алоууу, патридиотете.....

107

Тити

преди 6 години

До СатаНАТОПриказки на ром ислямист, нямаш работа в Европа

106

Правилно

преди 6 години

Бълтарите навсякъде трябва да се защитават, укробоклуци

105

ПОМАКИСТАН

преди 6 години

Българофашисти, гнусни окупатори, махнете се от окупираните територии на мюсюлманите! Не ви искаме, политиците ви са крадци, нямат страх от Аллах и крадат на поразия. Вие избирате фашистите и комунистите да ви управляват, избирате крадците, заради вас страдаме и другите народи обитаващи окупираните територии. СВОБОДААААА ЗА НАРОДИТЕ, НЕ НА ФАШИЗМА!

104

Сибел

преди 6 години

До ГУРБЕТЧИЯАнгелов припомни и обругаването на български паметник в навечерието на 3 март с надписи, които гласят българите да си хващат багажа и да заминават за България.В БЪЛГАРИЯ И БЕЗ ДА ИМА ТУРСКИ ПАМЕТНИК ,БЪЛГАРИТЕ КАЗВАТ - КОЙТО СЕ ЧУВСТВА ТУРЧИН ДА СИ ВЗЕМЕ ПАРЦАЛИТЕ И ДА ОТИВА В ТУРЦИЯ..................................Ееее ти пък ! Не е важно какво казват българите за турците в България ! За " патриотите " е важно какво казват в другите държави за българите живеещи там !

103

Анонимен

преди 6 години

До ГУРБЕТЧИЯТова на 3 март си беше чисто руска провокация, както и подобни на тебе, които чакат да раздухат аналогични случаи и да провеждат проруска пропаганда.

102

ГУРБЕТЧИЯ

преди 6 години

Ангелов припомни и обругаването на български паметник в навечерието на 3 март с надписи, които гласят българите да си хващат багажа и да заминават за България.В БЪЛГАРИЯ И БЕЗ ДА ИМА ТУРСКИ ПАМЕТНИК ,БЪЛГАРИТЕ КАЗВАТ - КОЙТО СЕ ЧУВСТВА ТУРЧИН ДА СИ ВЗЕМЕ ПАРЦАЛИТЕ И ДА ОТИВА В ТУРЦИЯ !

101

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 113Що не отидеш да ги кажеш в Украйна тия твои ценни мисли? Този руски провокатор, който се прави на българин 100% е изръсил нещо подобно.

100

ГУРБЕТЧИЯ

преди 6 години

В СЛУЧАЯ НЕ ВИЖДАМ ПОБОЯТ ДА Е НА ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА ,А ЗА НЯКАКВА ЦЪРКВА , РАЗМИНАВАНЕ НА ИНТЕРЕСИ ! НЯКОИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ СЕ ОПИТВАТ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ ТОВА ,ЧЕ БИТИЯТ Е БЪЛГАРИН И СЕ ПРЕСТАРАВАТ ДА ИЗКАРАТ ЧЕ УЖ ПОБОЯТ Е НА ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА ,КАТО ПО ТОЗИ НАЧИН "ПАТРИОТИТЕ" ИСКАТ ДА ДОКАЖАТ КОЛКО ГОЛЕМИ ПАТРИОТИ СА ! ИМА МНОГО НЕЩА ЗА РЕШАВАНЕ В БЪЛГАРИЯ ,НЕКА ДА РЕШАТ ПРОБЛЕМИТЕ В БЪЛГАРИЯ И ДА ДОКАЖАТ ,ЧЕ СА ПАТРИОТИ !

99

Няма

преди 6 години

В Украйна няма българско малцинство,,,,в Българиямалцинствата също са подложени на геноцид от БГ държава,,,,,,,ПсевдоПатриотите ВЪН ВЪН ВЪН ВЪН ВЪН ВЪН ВЪН от управлението на България,,,с фашистки и нацистки методи България се отдалечава от Европейските и Демократичните цености,,,

98

Анонимен

преди 6 години

И в България всеки който каже, че българската патриаршия не е призната от руските *** ще бъде пребит. Случаят е аналогичен. Това, че руските cкотове не признават украинската православна църква си е единствено тях проблем. И този "българин" ърябваше да е лоялен към собствената си държава а не към страната агресор. Малко са го били.

97

Анонимен

преди 6 години

Тия патриоти са или пълни безхаберници или руски агенти щом реагират по подобен начин на руската хибридна въдица. Руският "българин" нарочно е провокирал за да имат след това и в България руските креатури да раздухат "случая".

96

Анонимен

преди 6 години

Русофилските "патриоти" да прочетат как българите са се отнасяли към противниците на "непризнатата от никой" българска патриаршия пи време на църковно-религиозните борби на българския народ. Руски агенти кари тези "българи" сами са провокирали нападение за да пимогнат на руските агресори срещу България и Украйна.