11

Неанонимен

преди 6 години

До Анонимен11Македония е изкуствена държава без история(крадат историята на България), която се използва от Западните държави за да се води война срещу България. Това е т.нар.хибридна война!Интересно мнение при положение, че само в Русия се изучава македонизъм и тя е тази, която го поддържа.Гадните западняци казаха, че македонския е диалект на българския.

10

маке

преди 6 години

що се бъзикате бре пийнаме мако идете вие да стреляте на кило ракия ай хаймани с хайманите

9

Анонимен

преди 6 години

Македонска стрелба.

8

Анонимен

преди 6 години

Истинско маке. Пуца на поразия.

7

Румен до 1

преди 6 години

Щото само на Балканите стрелят. Е не е като на Запад. Там с 5 куршума поне 7 човека убиват. Ама то е защото не обичат да разхищават материалните блага.

6

Анонимен

преди 6 години

Мара Бунина би го свалила одма... Ама, така става, като се отказваш корените си, кьопави ренегати.... Дай им паметник да съборят или да вапцат... Упс, вапцарите останаха отсам границата :-)

5

Пак са първи

преди 6 години

Тези Македонци пък са първи бе.......5 пъти стрелял и не го улучил. Това е първия убиец в историята, който стреля 5 пъте без да уцели.

4

Генчо Шмекера

преди 6 години

Може да е някой шеф на фирма дето не са му взели старите лекарства и са му развалили бизнеса с препакетиране на хапове.Кво го обявявате на бързо за герой ,маляки.

3

Момо

преди 6 години

А у нас кога?

2

д-р Исня

преди 6 години

Надявам се в България да не са толкова кьорави като този кютук! Като стреляш изедник, преди това трябва да си се упражнявал върху родата му до 10 коляно! Така шансът да пропуснеш е минимален!

1

Анонимен

преди 6 години

Нормална случка за Балканския дивашки регион.