32

Щирлиц

преди 6 години

Тия няма ли да ги скриете,стига са ни стряскали.

31

Анонимен

преди 6 години

Ей, много плювате по Челсито бре. А, по-леко.

30

Анонимен

преди 6 години

Като стана ясно, че Моника е дух ала на Бил в Оралния кабинет, Бил бомбардира Сърбия с радиоактивни бомби. Куч ката Килъри за да си отмъсти пък изби милиони в Либия, Сирия, Украйна.Това зъбатото, ако се докопа до власт, сигурно ще сътвори ядрена война. Май това семейство е род със Сатаната. Малко ли пари получиха от саудитска варвария, не се ли напиха на човешка кръв?

29

отврат

преди 6 години

Аман от това семейство!!!!!Май искат да превърнат демокрацията в наследствена монархия!

28

Гошо

преди 6 години

Някои хора и л.а.й.н.а са готови да ядат, само и само да не работят!!!!!!

27

до 24

преди 6 години

Бил Клинтън не е спал с Моника.Всъщост делото срещу негое било за изнасилване от стажантката Пола Джоунс, Моника дава доказателство че й тя е имала "връзка" (клинтън по това време я зарязал левинки с нова ) с президента .13 жени са подали жалби срещу Бил за сексулно посегателство.Същ малко е известна и връзка която излиза наяве от артиста Том Сезмор че Бил е имал 2 годишен романс с ажтрисата Елизабет Хърли . Хилъри пшък е известна че бие мъжа си и също не си поплюва в гей средите.

26

Анонимен

преди 6 години

ТОВА СЕМЕЙСТВО ПИЯВИЦИ ЗДРАВО СА СЕ ВПИЛИ ВЪВ ВЛАСТТА

25

Анонимен

преди 6 години

Ако не беше щерка на Клинтоните, щеше да остане стара мома. С тази сура.

24

Американ

преди 6 години

Челсито е сбор само на лошите гени на майка си и баща си, отвратителна външно и по нрав. С действията си в последните години Демократичната пария се компрометира и отива на заден план..

23

Гост+

преди 6 години

Политици по наследство - това е като да приемеш царската корона след време. Може и да е по-добре, ако съдим от нашите политици след 10.11

22

А бе

преди 6 години

До АнонименНе бери грижа за дедо Бил!Едно време-стажантки,сега-бейбиситърки!Защо мислите че извежда внучето-то си върви с бавачката!

21

Анонимен

преди 6 години

Бил горкия го разкарват като *** на панаир. Не стига, че стана смешен с това, че Хилъри му е изневерила с Моника Люински, а хванаха него, ами сега и не го оставят на спокойствие да си живее старините. Тея свръхамбициозни американки ще довършат мъжете си и после ще се правят, че скърбят...

20

Анонимен

преди 6 години

Русия пак ще избере президентът на САЩ. Тя ще реши кого да подкрепи и да хакне противника.

19

Анонимен

преди 6 години

Усетиха, чебабата е дърта и взеха, че ги лансираха свете в комплект. Нещо като традиция стана САЩ да се управлява от наследствено - фамилен тоталитъризъм. Все едно унаследяват бизнес.

18

Анонимен

преди 6 години

Като я гледам, спокойно могат да плашат с дъщерята политическите си противници. А казват, че Лавров бил кон... Та тая щерка приличан на катър - транссексуалист. Хилъри е по - симпатична. Само дето е убиец на невинни цивилни по цял свят.

17

Анонимен

преди 6 години

Прилича на кон и е много проста. Не мерси!

16

WtF

преди 6 години

Форумно *** на времето прехваления сссср си сменяше пенсионираните командири един след друг щото такъв им беше софтуера одъртял накрая дойде един по млад специалист взе торба с елмази и форматира *** ироничното в случая че китайците си направиха перестройката ...... на руския екран все още си пише loading ...................................

15

Додо

преди 6 години

"След Бил и Хилари и Челси Клинтън гледа към политиката"ЩО РЕЧЕ?!?!?......НЕ, МЕРСИ!

14

Иван

преди 6 години

Челси срещу Иванка през 2032, нещата отиват към съвременна монархия, никой не иска да пусне тази проклета власт.

13

Хм

преди 6 години

Ако е перко като майка си....Впрочем спонсорът и гуру на фамилията(Сорос) е на път да даде фира,така че трудно ще се продължи семейния бизнес.Не че няма достатъчно не.г.ра и латиноси за да гласуват за нея,ама без обилно финансиране не става.