28

милен

преди 6 години

браво нинова ти ще бъдеш нашия ювиги,долу боко-магнолията и кликата му

27

Анонимен

преди 6 години

Патриотите паднаха по кота нула и най-унизителното е, че с лакомията си крепят продажното правителство. На колко поправителни имат право слабаците?

26

Анонимен

преди 6 години

Какви патриоти.Това са новите гювежари.

25

до "въпрос към

преди 6 години

За мене няма никаква разлика между Борисов и Пеевски.Ти още ли не си разбрал,че те са екип -печелят си заедно,делят си печалбите и ни управляват заедно нас балъците.Ще го разбереш един ден,ама ще е късно.

24

пенко

преди 6 години

" Кравата стръвница.".. МУЧИ : "Вие оставате само с" патерицата" си ...муу..."!!!---- ЧУДЯ СЕ ОТ КАКЪВ "ПИАДЕСТАЛ" /КРАВЕШКО-СТРЪВНИШКИ /ГО КАЗВА !?! ДОБРЕ -ГРЕБ Е С "ПАТЕРИЦА", АМА НА ВАС КЪДЕ СА ВИ "БАСТУНИТЕ" ??? ЗАЩО СТЕ ЦЕЛИТЕ В ГИПС И БЕЗ ПАТЕРИЦИ ,БЕЗ БАСТУНИ, БЕЗ ИНВАЛИДНА КОЛИЧКА ДОРИ ???? Българите разбраха ,че сте БУРЖОАЗИЯ - ПОДЛА ,***, ГАДНА,НЕЩАСТНА БУРЖОАЗИЯ!!! НЕЩО ЗА СИНА НА ПИЯНИЦАТА - ПУШАЧ ???

23

факт

преди 6 години

Валентин Вацев е слуга на Ахмет Доган .

22

ф

преди 6 години

Бойко не искаше властта ,но БСП не е алтернативата харесвана в ЕС .

21

Анонимен

преди 6 години

Трудно е за Роналдо-напълня и вече няма харизма,що му трябваше да се пъчи пак министър.При един вот на недоверие,голям зор ще е.Магарешки все някога ще поиска нещо за подкрепата.

20

г

преди 6 години

Бойко и ОП вече се чудят как да игнорират Сидеров. Затова притискат Марешки ,за да подкрепя правителството вместо Атака.

19

въпрос към Курнелия

преди 6 години

Един простичък въпрос. Съвсем прстичък:-Вие, др. *** Нинова ръкопляскахте ли "на крака" когато Орешко предложи Пеевски???? Само не казвайте "Не" защото го има документирано в телевизиите!!!!И втори въпрос /пак простичък като за вас/-Вие ли др. *** Нинова ще борите "паралелната държава" след като ръкопляскахте на Пеевски???Нямам повече въпроси

18

Курнелия нагла

преди 6 години

Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост

17

1

преди 6 години

Корнелия,скоро и патерицата наречена ,фронт за спасение на бойко-тенисиста,ще се счупи,стягай партията си за предсрочни избори,през месец Октомври.

16

Анонимен

преди 6 години

Герберастията е на път да се срине отново. Туткат се във властта, бавят за време, нищо съществено. Е, вдигане на цени, нищо друго. Еднокнижника напълни правителството с вякакъв от::падък, нацвъка калинки къде ли не, а те която коя по-некадърна. Ако не бяха тримата патреотари толкова лакоми за власт и пари, през есента щеше да има нови избори. Тройката "умници" излъга народа, обеща много неща и нищо. Явно рака както го карст в НС няма да продължат много. И тримата ще гледат НС от опашката на коня

15

ф

преди 6 години

Сидеров откачи .След разкритието на католиците ,че е подпалил черквата им в Белене вече си въобразява ,че срещу него са рицарите на 4 кръстоносен поход и ,че той е Калоян .

14

Кап Йот

преди 6 години

На изборите след 4 години Бе-Еспе ще удари най-малко 10%,а народът ще му удари песниците.

13

Жибор

преди 6 години

Моята пък оценка е,че Бе-Сепе от ден на ден стават все по-излишни и все по-омразни на окрадения от тях народ. Значи оценките станаха една на една.

12

Анонимен

преди 6 години

До А тате каза,Сидеров кога ще каже нещо за модерното робство, за западния неоколониализъм, за златодобива, концесиите, чуждите вериги, ЕРП-тата, мариците. Откакто е на власт нещо много се умълча... Услади ли му се и се натиска на задните си части? Много хрисим стана. И скоро не е искал от американците да си платят за ползването на базите.

11

Анонимен

преди 6 години

Обединени (в далаверата) патриотари са най-жалката, крадлива, мафиотска, антибългарска и корумпирана партия в цялата история на Третата Българска държава! Факт!

10

Професор

преди 6 години

Мачкай Главчов комунистката Кypнелия!

9

Анонимен

преди 6 години

Тиквата патериците си мени, но нрава не. Кандидати за патерици, колкото щеш.