33

УБИЙЦИ

преди 5 години

Тоя "доктор" на пазара ли вади тези кисти?

32

Ужас

преди 6 години

Да пази Господ! Мир на душицата на това невинно дете. Нещастните му родители, дано намерят утеха.

31

gfugi

преди 6 години

фесовете са виновни

30

Анонимен

преди 6 години

Кой ги толерира тия частни линейки?

29

Ужас.

преди 6 години

Изтръпнах, четейки статията! На докторите да им връчват по една маска свързана с бутилка с CO2. Пълни *** взели диплома и тръгнали да се правят на велики зъболекари. Как може да убиете дете бе!

28

Анонимен

преди 6 години

убиец

27

Анонимен

преди 6 години

За много по-сериозни манипулации, лекарите избягват общи упойки (примерно коронарографии, операции на херния и т.н.). За една пломба да ти слагат обща упойка, още повече на дете, още повече на нормално, здраво дете, е пълен абсурд. Още повече, след като са нямали антидота и не са били подготвени за реакция в случай на проблем. Просто са си за затвор. Надявам се този път да има ефективно осъдени.

26

Анонимен

преди 6 години

Смешнициии, не можете едно заглавие да напишете без грешка! Ходете се застреляйте някъде.

25

Анонимен

преди 6 години

Важно е да плащаш и то сериозно. Хората масово ходят без зъби от непосилни цени и лоши услуги..

24

анонимен

преди 6 години

До 22 - 7+ Коректна дентална клиника в София издава касови бележки и носи отговорност 1 година след стоматологична процедура ! Приема рекламация до 1 година!!!

23

Пазарджиклия

преди 6 години

И кандидат за депутат искал да става! Абе нямате ли съвест бе! Не не ужас! Той отнема минимум 3 живота - на детето и на родителите му и депутат ще става.

22

Симеонов

преди 6 години

...и нов имплант.За колко хиляди лева става въпрос не ми се мисли. Не бих поверил и кътниците си за вадене на лекар от тази клиника.Меко казано,не са коректни. Клиентът!!!е важен,докато плати

21

Симеонов

преди 6 години

Лично д-р Попов ми постави титановата част от имплант в челюстта преди около 3 години.Прекрасно. Коронката я постави д-р Мирослав Димитров от същата клиника. След 1 месец Коронката падна(счупено винтче в титновия винт,който е завит от своя страна в челюстта.Без да знам какво е станало,д-р М.Димитров закрепва коронката със цимент.Следва падане на коронката отново.В клиниката ЕО Дент казват:"Д-р Мирослав Димитров не работи тук".Сега предстои операция,вадене на титановата основа,изкуствена кост....

20

Пазарджиклия

преди 6 години

Нямам думи! Всеки коментар е излишен! Нямало това нямало онова. Не затвор, а смърт заслужават тези доктори! И после ги гледам по телевизията оплакват се че ги бият! България е най-хубавата страна, в която съм бил като природа и дадености! Българите сме най-отвратителният народ с който съм се сблъсквал! Шуробаджанащина, тънки интереси, подмолни игри, бай ганювщина, пресветкащи по магистралата мутри, корупция на най-високо ниво, мафия, цялата държавна власт е преплетена с мафията. Нямам думи!

19

ЦК на ГЕРБ

преди 6 години

Тоя е човек на Радан и затова ще го осъдят !!! Жалко за детето !!!

18

Анонимен

преди 6 години

До УМЕН ГУЩЕРговориш гръмно, а накрая пак ще ти досвиди да си купиш дори минерална вода и вместо това ще пиеш ръжда от чешматаДо 2"а кой им е дал диплом?" - преполагам някой който най-вероятно би направил същата грешка. В БГ грешното обучение на децата започва от най-ранна възраст в семейството, продължава в училище и завъшва в университета

17

7+

преди 6 години

Някой да е виждал лекар да издава касова бележка? Не искам да участвам в такава здравна система!

16

anonimen

преди 6 години

До анонимен 13Няма информация за зъболекарските кабинетчета - частни и нерегистрирани никъде- работят дори без касови бележки и не можеш дори да докажеш, че си обслужен!!!!!!!!!!

15

онбашията

преди 6 години

помня го тоя случай, доктора май беше приятел на семейството на детето, че е виновен спор няма, ама малко са попресилили в изложението. това състояние дето го описват, случва се много рядко (едно на милиони), и почти винаги завършва със смърт, освен ако не се ползва някакъв специален препарат, който обаче никой не държи в наличност. с една дума където и да беше, пак щеше да умре.

14

Анонимен

преди 6 години

Абсурдно е поставяне под пълна упойка без анестезиолог. И хората за такава възраст на пациента ползват дори детски анестезиолог.Тоя зъболекар утре кардиооперация ще реши, че може да прави!Така, когато у нас се раздават дипломи на кило срещу нищо друго, освен суха пара в брой.