37

До 40

преди 6 години

Ако се поставиш от др страна ще разбереш. Ако нито си лигльо, нито настройваш детето срещу майка му, а искаш да се грижиш за него, а имаш 4 дни в месеца. 4 дни, човече!? Как може един родител да изгради нормална връзка с детето си за 4 ш*бани дни в месеца! И то в повечето случаи му се пречи и на тях. Родителите трябва да са с равни права при отглеждането на децата си. Всяко ограничение без да се вземе предвид конкретния случай е дискриминация - отразяваща се най-много върху децата.

36

странно

преди 6 години

Общо взето е до хората, ама не виждам защо трябва да се протестира че по презумпция да се дават 35 %... той ако си ги заслужава, ще си ги получи. Ама има такива лигльовци, които за да вредят на бившата си и новия и мъж настройват децата или въобще не се грижат за тях, докато са във времето за личен контакт. И за какво да седи при него 4 месеца? Ами ако детето има брат/сестра от новия на майката какво правим? Разделяме ги за да чешем егото на някой уруфляк, който не се е доказал когато трябва ли?

35

Мама на двама

преди 6 години

Много ми е интересно как си ги представяте тези 35%, когато двамата родители не живеят в един град. Колко училища ще посещава детето?, Колко занимални? Или родителите ще си сменят работата през 10 дни. А кога издръжката ще стане пропорционална на разходите на детето? Много ми е интересно как мои познати си мислят, че докато детето им живее с тях има нужда от бюджет Х, а когато се разделят, той става Х/20

34

33

преди 6 години

До 35- вината винаги е на двамата, аз лично си тръгнах след 20г брак и 2пораснали деца, оставяйки и ново жилище и обзавеждане и сега сме в по-добри отношения с бившия от преди

33

МЪЖ

преди 6 години

До Анонимен 35Е, всичко се случва, в живота ама прочетете коментара на 3 и честно кажете какво да очакваш от такъв индивид!? Знае ли колко струват едни детски обувки например, че му се свиди издръжката? Кога е ставал нощем да мери температура и да дава лекарства на детето си? И на сутринта да тръгне рано на работа. Правя най-доброто за сина ми, искам да можех още да направя!

32

Куха лейка

преди 6 години

До всички дето ме дарявате с - . Моля погледнете се в огледалото и ако осъзнаете колко Кухи *** сте . Счупете го, то не е виновно за това.....

31

Анонимен

преди 6 години

куха лейка, като ти чета блондинските разсъждения, от метафора до метаморфоза правиш ли разлика, или то все картофи

30

Анонимен

преди 6 години

До анонимен 33Те ако са зрели и интелигентни или няма да се размножат преди да са си напаснали характерите или после няма да се разделят. Повечето семейства се радпадат поради естафско селяндурския характер на единия и най-вече на двамата родители.При развод се интересуват от хладилника и телевизора, а детето ...

29

Всеки

преди 6 години

мъж е чувал майчиното разсъждение "аз съм го раждала". Е остава сам да мога да си го родя и тогава Какво? Жената би била абсолютно непотребна. Тъпо е да се гордееш със единственото за, което си създаден. Татковците се борят за равенство, а не за надмощие. Мамите държат да са фаворит.

28

анонимен

преди 6 години

Перфектни родители няма, но при 1 раздяла е много по-добре да запазят добрите взаимоотношения м/у тях и да продължат равноправно да полагат грижи за детето и да не го използват като разменна монета, като последствията от това са единствено в/у детето. При желание и зрялост на страните е постижимо

27

Куха лейка

преди 6 години

До Колорадо: как живеете бе хора???? Лесно ли ви е??? Как да "засадиш" оплодиш яйцеклетка в пясъчника "задния двор" и аз обичам там да копам от време на време. Ама за наследници си трябва друга работа.....

26

Куха лейка

преди 6 години

До Мъж. Не гледам на Бившата като на нива, нито на децата си като на картофи. Това е метаморфоза. Писал съм за хора с мисъл. А не за Кухи ***.... И както Исус Христос е казал: - Нека безгрешният пръв хвърли камъка. Благодаря Ви че сте ми съдник..... Без дори да сте разбрали за какво говоря...

25

Мима

преди 6 години

До РудиТеоретично си прав. Но, мъжа ми постига ефекта без грам насилие. Просто му е пример за подражание и държи на неговото одобрение. Те са си мъже и се разбират. А, това, че не ме слуша, някакси не е зле. Със сигурност няма да стане мамино синче, колкото и като на всяка майка инстинктивно да ми се иска.

24

Анонимен

преди 6 години

От къде тръгва част от проблема!Голям процент от сегашните мъже се женят за "девици", които пият и пушат като техните бащи!А...после децата "теглят"!

23

Анонимен

преди 6 години

Залюбих кротко момиче.Задомихме се.Роди се детенце....И тук приказката свършва.Тя се превърна в мрънкащо, дуднещо истерично чудовище.Майка и - тъщата се засели в дома ми.Търпях до откат.Поради това, че отказах да финансирам бала на балдъзата ми спретнаха чутовен скандал, взеха детето и се изнесаха.След около 3 месеца благоверната ми прати емисари с послание, че при определени условия би се върнала. ...детето на разделени родители вече е пълнолетно.Израстна без мен, мама не даваше да се виждаме..

22

МЪЖ

преди 6 години

До Куха лейкаИзключително тъ-по да сравняваш децата си с картофи! И ако гледаш на майка им като на нива - ами няма да се задържи жена около тебе, освен някоя супер изпаднала!

21

Руди

преди 6 години

Мима, синът ти не те слуша, защото изразът ти "грях ми на душата" говори достатъчно.Не е нужно да си ядосана, за да го шляпнеш.Майката не разбира, че шляпването понякога е неприятно ЗАДЪЛЖЕНИЕ, което извършено в точното време по подходящ начин е критерий за добре свършена родителска работа. За палавите момчета е задължително да се прибягва до това.Отпускаш много дълго въже на сина си и той е дезориентиран къде е границата.Таткото е създал постоянен критерии и е ориентирал сина ти до къде може.

20

Колорадо

преди 6 години

До Куха лейкакартофчетата са собственост на Кауфланд, следващия път да ги засади в пясъчник

19

Куха лейка

преди 6 години

Гатанка : Един човек видял красива нива изорал я посадил картофи. Грижил се за нивата поливал я редовно прекопавал я за да няма плевели. Родили се картофчета. Питам - на кого са картофите на нивата или на Човека????

18

Мима

преди 6 години

До 111111Сина ми е мъжле.Тежък характер. Прави каквото си иска. Приласкавам го, коткам го, убеждавам го, моля му се, грях ми е в изблик на нерви съм го шляпала по дупарата - не!!!Баща му само като го погледне с укор и става агънце.Така, че като разумна жена си приласкавам и коткам мъжа /за сега ми се вързва/ за да ми е мирно семейството.