20

Ихо

преди 6 години

А аз годувам.

19

Приятел на БСП

преди 6 години

Коя глава му иска Бесепе: по-важната или по-нежната? Подозирам,че моята разгонена столетница иска да се развеждаме- затова питам.

18

Има ХЛОр терор

преди 6 години

платени диверсанти отравят милиони нагло вкл децата в хотели и почивни станции Новост е използване на СПИН активни хлор токсични химически оръжия които проникват в жертвите при миене,къпане,ядене и пиене.. ..Отровените се цакат до гроб с нагло вредни уж лекарства от бели мафиоти и контролирнаи от тях лекари престъпници..

17

МНЗ Тровят милионi

преди 6 години

Главчев както Борисов ,Цветанов,Радев и милиони БЪлгари е отровен с хлор токсични канцерогенни разтвори подавани вместо питейна вода от ВиК под контрола на нагло корумпирани престъпници и масови убиици от Дирекции "Обществено здраве".Провеждащи ограбване на над 100 000 000 000 живи евро от народа чрез Борисов тровяt нацията с цел пълна ликвидация.,Главчев развива синдром на жълто просъхване пред канцерогенно каквото имат вече стотици хиляди деца .

16

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ трябва да бъдат изритани.За пореден път купиха изборите.Въпреки 350-те хиляди сигурни гласа корпоративен вот,те бяха загубили,та се наложи следобед да купят още толкова роми.А вечерта тяхната ЦИК направи и дежурния номер с"мъртвите души".Реално за ГЕРБ по съвест гласуват не повече 400 000 избирателя.

15

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ са гробокопачи на столетницатанищо повече, все някой трябва да свърши мръсната работа

14

Анонимен

преди 6 години

Да приемем че всички 240 депутати са българи и да оставим настрани всички партийни пристрастия. И какво направиха тези българи за 28 години.? Сами унищожиха държавата си за която са "жадували" 500 и кусур години. Сега разделете 500 на 28 и ще разберете размера на простащината която се шири по тези земи.

13

Жибор

преди 6 години

И Бе-Сепе се изпуска в гащите,но ние не се сърдим а се радваме на това.

12

наблюдателен

преди 6 години

Герб се справят доста по-зле в управлението от предните пъти. Да мине председателството на ЕС и да си ходят след година

11

анонимен

преди 6 години

главчев от гла----ванак ли идва

10

играчка плачка

преди 6 години

1 юни в детската градинаси играят разните подбрани на "фашисти, партизани и османи" -накрая всички разревани./аве, дружина, в каква реалност живеят тия и в каква времева линия, ток плащат ли, данъци, такси, бензин уикенд или на вересия живеят?!/

9

Анонимен

преди 6 години

Позитано са в несвяст :) Много изнервена *** Нинова бре :)

8

Анонимен

преди 6 години

БСП реве :) Иска власт...10 години бяха натикани в ъгъла и вече са изнервени. Искат да управляват, но народа за пореденпът им показа среден път и сега са изнервени до краен предел. За това правят всички циркове.

7

Анонимен

преди 6 години

Това е целта на партията майка. Да руши доверието в парламента, да съботира работата и да прави циркове. Това го може най-добре тази антибългарска, русофиилистиик-путинофиилска партия БСП.

6

Анонимен

преди 6 години

Всяко следващо управление на Борисов става все по жалко.

5

Анонимен

преди 6 години

По-противни правителство и парламент България не е имала досега.Нови избори най-късно следващата пролет.Неизбежно е.

4

Жибор

преди 6 години

БСП се сърди,че човека е болен.

3

Анонимен

преди 6 години

Това е баджанака на Хвърчилков! Не му харесва Главчев, ами да пита *** защо отказа да ръководи Народното събрание.

2

Анонимен

преди 6 години

В ГЕРБ винаги е било пълно с гнусари,ама сега направо са върха.Шеф на парламента тоя главанак и депутати като говнювците Антон Тодоров и Спас Гърневски.На човек направо му се присира като ги зърне.

1

Анонимен

преди 6 години

Ние пък искаме 240 глави.