49

Анонимен

преди 6 години

И българското не е качествено,като знам как се правят саламите!!!Но все пак има и доказани марки за млечните продукти,е по-скъпички са,но пък и живота ни е скъп,колкото и да искат управляващите и бизнеса да го принизят.

48

Анонимен

преди 6 години

Естествено само тук в БГ ще изкарат ,че няма никаква разлика в храните,които ядат германците и ние.Нали трябва да се защитава, интереса на големите вериги.Словенците са *** нали,те да си говорят за тяхната държава,ние пък ядем" най-качесвените"продукти на Германия.Направо от кофата им за ***.Колко нещастни гъзоооблизци сме.

47

Анонимен

преди 6 години

Аз пък знам резултата на изследването още преди да е публикуван. Добавките в нашите храни са по хубави от западните !!!!!!!!!!!!!! Ха ха ха!

46

анонимен

преди 6 години

Даже микроскопични са разликите, тотална дискриминация -количествена,качествена,вкусова и ценова.Аман от двойни стандарти

45

Анонимен

преди 6 години

До хаВярвам ти. Знам един дворен котарак, който не яде кренвирши - подушва ги и ги оставя. Но нали знаеш, че 80% от състава на кренвиршите е вода? Слагали им и някакво специално нишесте, благодарение на чието набъбване получава някаква гъстота кашата от месни отпадъци и оцветители. За тази технология прочетох в една статия.

44

Анонимен

преди 6 години

Не ми трябва никакъв експерт за да усетя разликата в качеството, а отделно и цената при нас на много неща е надута яко. Сека се сещам за шоколада Линд, който в Испания е 1,15 евро, а тук е златен, даже ако не се лъжа там и грамажа беше повече от тук.

43

Иван Пешев

преди 6 години

На пазара почти не е останал сладък продукт с чисти съставки всичко е с палмово масло или маргарин за да спестят 1-2 ст. от производствена цена на бройка които после ги дават за реклама щото никой не иска да го яде това. Мизерници

42

Даола

преди 6 години

И в Германия ядат *** - с консерванти, хидрогенизирани мазнини и бои. Колбасите им изобщо те са това, което бяха преди 20 години.

41

Анонимен

преди 6 години

Някой написа под първата статия по темата, че ще излезе, че у нас ядем и пием най-качествените продукти от цял свят. Прав беше!

40

Анонимен

преди 6 години

До хаами дай им колбас с месо. Има го на пазара, е малко по-скъпичък е.

39

мазепа

преди 6 години

Една от опорните точки на ТАСС, RT и Россия 24 - падна.

38

ха

преди 6 години

До АнонименДа бе, моите котки не искат да чуят за колбас. Бягат и мяукат все едно ги тровя)))

37

Анонимен

преди 6 години

Давам елементарен пример - колбас, който не се яде от животно - например котка или куче, не става за нищо! А ние хората, понеже сме по-умни, ги ядем тези луканки, суджуци, кренвирши и шунки.

36

Питам

преди 6 години

До WArning тровятДай подробности?

35

аз

преди 6 години

До Един българинДоказано от кой? Кога? Аз давам мнение и не задължавам никой.

34

аз

преди 6 години

До азНе и стигна мястото да довърша Хляб - не консумирайте или рядко.

33

аз

преди 6 години

До питанеЗащото, там им бият антибиотиците и хормоните.

32

аз

преди 6 години

Понеже това работя да изкажа мнение, Млечни продукти - в тях няма мляко, най добре да се употребяват рядко.Месото в 95% е с изтекъл срок на годност, тука се препакетира и се продава,пълно е с хормони, антибиотици,и солни разтвори,избягайте го. Особенно пилешкото.Салами - там няма месо ,най добре да не се яде въобщеЗеленчуци -през зимата абсолютно препоръчително да не се ядат.Най -добре да се правят турший.Сладки неща -в никакъв случай, най-добре си правете в къщи.Ужасно звучи съжалявам.

31

питане

преди 6 години

Порожанов може ли да ми обясни защо в магазините на Т-маркет се продават само ЛЕВИ пилешки бутчета! Пилетата само ЛЕВИ бутчета ли имат? Къде отиват ДЕСНИТЕ бутчета? Или тях ги ядат западняците, а на нас ни пробутват само ЛЕВИТЕ, в които се инжектират ваксини, антибиотици, хормони и всякакви ***!

30

ей писна ми

преди 6 години

Абе какво ни правите на луди бе. Няма продукт без палмова мазнина. Няма продукт без глюкозно-фруктозен сироп. Всичко се заменя с тези евтинджоси и плнежи. И то в индустриални количества. По тези ширини кога нормално ще ядем палмова мазнина или глюкозо-фруктозен сироп? Точно никога! Какво ни правят на ***. Не принципно не били опасни, ама никой не знае в комбинация или в големи количества какво ще стане. Абе има ли и най-малко съмнение - забранява се! Здравето е по-важно.