96

Анонимен

преди 6 години

Когато мислиш да се състезаваш с олимпийски плувец, то разсъждавайки в кой басейн да отидете ти казва, че си изгубил ! В България няма икономика, селско стопанство а даже доматите и чесъна се внасят! Кой бг. "прозводител" ще се конкурира с подобен от Германия или Холандия?Самата формулировка ме разсмива! Научни работници следвали в MsDonald university !

95

Реалист

преди 6 години

До Анонимен 87 Че ние и преди си бяхме най-бедни. Ама всички.Само Албания беше след нас. А сега не сме доволни, че има и богати.На всекимо според способностите , а не на всички по малко и отивай да маршируваш.

94

Анонимен

преди 6 години

Искат влизане в еврозоната, за да могат да изхарчат резерва в евро на БНБ - 23 милиарда евро. Ще могат да управляват спокойно, докато свърши и той.

93

Анонимен

преди 6 години

Печатниците в Първомай ще увеличат пазарната ниша.

92

Анонимен

преди 6 години

След проблемите с рублата, Путин рече че обмисля влизане в юанозоната. Ние какви проблеми имаме с лева, че да обмисляне влизане в еврозоната?

91

практичен

преди 6 години

До шматкавярваш ли на приказките които се казват

90

Анонимен

преди 6 години

То се вижда, че ще го приемат, ако стане по-добре след това - супер, ама аз ви описах как ще се развият нещата до 2030-та без значение валутата, за след това не ми се мисли, сигурно вече ще съм се спасил в чужбина дотогава :)

89

Анонимен

преди 6 години

Влязохме в нато, армията ни не стана по-добре, влязохме в ес, дълга ни нарасна 3 пъти дотук, доходите се повишават заедно с цените, заемите и еврофондовете ни крепят икономиката, 10 години ек се разби да праща доклади и препоръки реформи и промени към по-добро - никаква реакция от нашите, сега очаквате, че като приемем еврото ще стане по-добре - егати якото.

88

Анонимен

преди 6 години

Които се разхождат тук-таме да са видели любимите български марки по витрини,щандове,рафтове,палети,фризерите за замразени свежи продукти и другото обурудване на магазини,халета в зоните и супермаркетите на Европата,която ни прие сякаш със санкции за задимяване от димки ли или цигари и сега на няколко скорости пак влизайте на скорост ели коя кат кола еди коя за да няма на стенда изменения в задимяванията и сякаш само се товари тежко от индустриите за износ кат за скороста-2,3 и чезне беженската.

87

Анонимен

преди 6 години

Ще дам само един пример, имам съседка, на която сина и работи в Германия, та той и праща по 200 евро на месец на жената, та човека и нарежда 200 евро от там, тук банката получава 200 евро, но тъй като на жената сметката е левова превалутира, и релано сметката и е заверена с 364 лв. :) ха честито, казах и да си открие еврова сметка за тия преводи, обаче тя от еврова сметка като изтегли евро пак трябва да ги обърне в левове и пак цакане:) е понеже аз пътувам често ги купувам от жената по курс БНБ

86

Анонимен

преди 6 години

Вие не разбирате, че България е 3 пъти по-назад от Гърция, тук кризата ще е 3 пъти по-зле от тяхната, схващате ли?

85

анонимен

преди 6 години

Може само да мечтаем за кризата в Гърция и Испания:)

84

Анонимен

преди 6 години

До Анонименкак да не касае обикновенния българин бе, тебе не те ли касае 5 млрд заграбени от банките, не те ли касае че в момента лихвите по кредитите са по-високи дори и от тези в кризисна Гърция

83

Анонимен

преди 6 години

Това не касае обикновения българин, в зоната или не все е ограбен излъган и беден. До това ни докараха депутатите за 28 години да сме най-бедни и ограбени.Да си правят сметка олигарсите. Тука народа няма думата.

82

Анонимен

преди 6 години

До НаблюдателНяма как да спечелят банките от въвеждането на еврото, точно обратното те ще загубят холяма част от приходите си в такси, в момента 90 % от фирмите подържат едновременно и сметки в левове и в евро и за тях плащат такси за обслужване, при едно влизане в еврозоната необходимоста от подържането на тези сметки ще отпадне, да не говорим за таксите които събират банките когато някой европеец дошъл у нас изтегли пари от банкомат с евровата си карта, това са 30-40 млн транзакции годишно

81

Анонимен

преди 6 години

И как ще спечелят банките бе наблюдателе?Като се сдобият с по-строг надзор ли?Като влязат в директна конкуренция с банки от цялата ЕЗ, ли?Хахахахаха, че те половината ще хлопнат кепенци бе, *** "спечелването".Точно банките в БГ са от най-големите противници на Еврото.

80

Анонимен

преди 6 години

Когато този другар говори, за да сте добре направете точно обратното.Подло..га, слуга, лакей и всичко подобно много му прилича.

79

цаца

преди 6 години

тримата шишковци не харесват Еврозоната!

78

Наблюдател

преди 6 години

Правилният въпрос обаче е Кой печели и кой губи А отговора изобщо не е труден Достатъчно е да се види резултата от приемането на еврото особенно в по-слабите икономически страни като посочените по-горе. Печелят банките, а Хърсев като тяхно протеже няма начин да не го лансира! Губещи обаче са потребителите и най-вече по-бедните защото няма начин да не скочат цените! Всичко се закръглява НАГОРЕ, а в мнго случаи просто ще сменят само буквата! А познайте коя държава в ЕС е най-бедна....

77

Анонимен

преди 6 години

не им харесва еврозоната, защото има още една банка като КТБ, на която са наточили зъбките