11

Ники

преди 6 години

И какво направи този пич по случая с Макстелеком, който фалира, няма сигнал, но изпраща фактури. Вместо тоя могат да сложат един робот, който повтаря "Внимавайте и да сменя туроператори/млекопроизводители/лютеница".

10

Така е

преди 6 години

Спокойно ,вече всички са предупредени. И при проверките няма нарушения.

9

Грудю

преди 6 години

До Друг анонименДа ама боб обявиха, че само изи боб ще работи в роуминг

8

Друг анонимен

преди 6 години

До АнонименЗа да можеш да ползваш отстъпките, които ще си ги искаш! Иначе има едни без договори - bob: плащаш изговореното!

7

xXx

преди 6 години

До От ЛондонИ аз съм така в Норвегия - от миналата година нямам роуминг в ЕС, а от тази неизразходваните мегабайти на пълна скорост ти ги прехвърлят.Само, че реклами по тв вървят непрекъснато и хората са наясно.договори.... преди години само за половин година смених няколко оператора така, че ....

6

Анонимен

преди 6 години

Защо трябва договора да е 1 година а не направо безсрочен, какво мисли КЗП по въпроса.

5

Анонимен

преди 6 години

До Iphone8Връзката е Комисията за защита на потребителите, ама като гледам не си се включил в тока, като и други които могата да четат само големи букви.

4

От Лондон

преди 6 години

Крайно време беше, омръзна ми всеки път като се прибирам до България, да ми дерат кожата с роуминг тарифи. За сведение , още преди 2 год. нямах роуминг тарифи към моя оператор, когато минавах през Франция, Германия,Австрия, Унгария - имаха споразумение с ''белите''държави и си ползвах включените в договора минути и интернет (особено полезен за навигация).

3

Борис

преди 6 години

"Скритите уловки са"... и всичко с роуминга завършва до тук...За сметка на това има повърхностна информация за някакви проверки и детски играчки...Колко ли хора ще влязат за да прочетат именно за роуминга и ще останат излъгани...А списвачката Славова ще се наслаждава колко балами са се вързали да и тъпнята...Иначе за роуминга до колкото аз разбрах ще има разминаване с мобилния интернет, когато се ползва в чужбина ще има лимит-не съм сигурен, но така ми спомена човек работещ в М-Тел

2

Iphone8

преди 6 години

Каква е връзката между роуминга и проверките по черноморието? Ще проверяват тарифите на тел. операторите по морето ли???

1

Gaskoing

преди 6 години

Какво ви става... за никакви уловки не става на въпрос и най вече за роуминг а за черноморието ни...