29

Коце кмета

преди 6 години

От цялата статистика разбрах само 1: белия човек го чака светло бъдеще! Ще лежи по цял ден и ще го хранят... в зоологическата градина.

28

Ники

преди 6 години

*коледни. ;)

27

Анонимен

преди 6 години

До НикиТук редовно участва някой, който на всеки и на всичко слага "минус". Ако случайно пропусне, значи или се е разсеял, или просто в момента не е пред компютъра си.Нищо лошо няма в това човек да има повече деца, стига да си ги гледа и да ги възпитава добре.

26

Анонимен

преди 6 години

До До 27 равносметкаЕдва ли са 800 000. Ако си спомняш, неотдавна се писа, че у нас семействата с репродуктивни проблеми били малко над 200 000. Здравите семейни хора, които могат, но не желаят да създадат дете не са над половин милион. Много малко са онези, които се въздържат и обикновено плановете им не са за вечно бездетство, а за икономическо стабилизиране и осигуряване на жилище преди да създадат потомство.

25

Подкрепям №21

преди 6 години

Ще добавя, че две деца на родителска двойка са предостатъчни. Дали ще са "мрънкачи" или не, зависи от начина, по който ще ги възпиташ!Каква е тази истерия за свръхраждаемост? Припомнете си няколко от точките от програмата на Билдербергерите:- строг норматив за раждаемост;- генетичен контрол за новородените;- прочистване на генофонда на планетата.Всички виждаме, че човечеството вече е тласнато да се развива според някои други точки от тази програма. Ще дойде ред и на онези, които цитирах.

24

Ники

преди 6 години

Интересно ми е...какво негативно съзря някой във факта, че съм баща на четири деца, че му набучи гневен червен палец? ;)

23

До 27 равносметка

преди 6 години

А колко са двучленните домакинства без деца?

22

Равносметка

преди 6 години

Около 1 000 000 едночленни домакинстваОколо 800 000 домакинства с по 1 детеОколо 400 000 домакинства с по 2 децаОколо 150 000 домакинства с 3 и повече деца___________________________________________Общо около 2350 000 домакинства излизатИмало обаче около 3 000 000 домакинства!Тогава какво излиза? Отговорите са само два:- Или у нас има 650 000 домакинства с нула членове (как е възможно това?!);- Или пък домакинствата с 3 и повече деца са 800 000 (което е по-вероятно).

21

Ники

преди 6 години

Нищо страшно няма. Аз имам четири деца. ;) Никога, ама никога не съм и предполагал, че ще имам толкова деца, но едно ще ви кажа - всичко е наред и е голяма радост.

20

Жоро

преди 6 години

Някъде четох, че в Унгария им дават директно 33 000 евро на сметка, ако имат/родят трето дете в семейството.

19

Анонимен

преди 6 години

Статистика бе разбивка по етноси, не е статистика, а като всички сме яли свинско със зеле - едни яли месото, други зелето, а за третите само миризмата. Същото е и с тази статистика в статията. Един етнос с по 5-10 деца, втори етнос с 2-3 деца и трети етнос с 0-1 деца. Средно било еди-какво си.

18

анонимна

преди 6 години

До Анонимен 8Знаеш ли кое е трагичното? Че без брак всеки от двамата може да си тръгне много лесно, когато пожелае. Да, и с брак може, но няма да е чак толкова лесно, и ще си помислят доста преди това. А и бракът по принцип означава, че щом са се решили на тази стъпка, значи имат наистина сериозни намерения, готови са да носят отговорност и са достатъчно зрели. Поне на теория трябва да е така. А ако не искат да сложат подпис значи смятат, че все някога всичко ще приключи.

17

Анонимен

преди 6 години

Добре де, някак ще родиш, отгледаш и възпиташ три и повече деца, а после? Къде и какво точно ще работят, на нивата като едно време- едва ли. С всеки изминал ден технологиите изместват хората и това си е глобален проблем, дори да се абстрахираме от мизерията в България.

16

ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

преди 6 години

До bgАЗ, КАТО ЧЕТА ТВОЯТ КОМЕНТАР ПРАВЯ ЗАКЛЮЧЕНИЕТО, ЧЕ ТИ СИ СЪЩО ТОЛКОВА ГРАМОТЕН, КОЛКОТО И MAD. Още в началните класове се учи, че пред "ЧЕ" винаги се поставя ЗАПЕТАЯ, а всяко ново изречение започва с "ГЛАВНА" буква.

15

Язе

преди 6 години

В крайна сметка поляците от 9 милиона през 1939 са 18 милиона. Унгарците от 9 милиона си запазват бройката. Българите от 9 милиона (2 млн. мюсулмани и 7 млн. християни) в пределите на БГ са под 6 млн. Тогава раждаемостта е голяма но смъртността на децата е една от най високите в света. Не стига, че ни отнемат 2/3 от територията, половината от населението но и след Ньой ни налагат такива репарации, че БГ не може да инвестира в грижи за населението си, паррите отиват за обезбългаряване на съседите

14

Анонимен

преди 6 години

Да им е честит празникът на дечицата!

13

Анонимен

преди 6 години

99% са ***.

12

Язе

преди 6 години

В края на 19 век Полша, Унгария и България имат приблизително еднакъв брой население, около 9 милиона. Землищата и на трите страни са приблизително еднакви по територия. Полша губи около 20% територия в полза на СССР, Унгария губи около 30% територия в полза на Румъния, Чехословакия и Югославия. България губи около 2/3 от територията си в резултат на което огромни маси българи са избити, прогонени и накрая асимилирани от съседите. Това води до висока смъртност и тушира високата раждаемост.

11

xax

преди 6 години

До онбашиятаАха, "евролиберасти" идва от европейци + либерали + *****ти ... баси, човек, ти си гений в геополитиката И морфологията. Ама кажи ся, не ти ли го подсказа Корни тоя термин, не може един човек да го измисли, цял екип си тряя.

10

bg

преди 6 години

До MAD Като гледам по правописа колко си неграмотен... предполагам че пак държавата ти е виновна че не си се справял добре в училище, а оттам и всичко останало