22

Анонимен

преди 6 години

като чета и гледам бг тв все едно не съм в Германия.Германия в момента е на топ ниво БВП расте ,работници недостигат

21

Крум Павлов

преди 6 години

Това е глупав и изтъркан предизборен ход на баба ти МЕРКЕЛ,която вече вижда края си на предстоящите избори в Германия . . .

20

zaw12929

преди 6 години

взена да им загряват допотопните реотани къде спят терористите- в Германияяяяя...

19

Анонимен

преди 6 години

сетиха се германците....нещо не достигат плюшените мечета и цветята ?

18

Циник

преди 6 години

Цитат: "Няма да плащам за чужди грешки"Ще плащаш...ще плащаш...та и ушите ти ще плющят! Англия внасяше по 70 милиарда годишно в бюджета на ЕС....сега тези стотинки липсват - някой трябва да храни "скака*лците"...упс..."бежанците" от Афганистан, Буркина Фасо, Сомалия, Сирия, Либия, Пакистан,Чад,Йемен, Нигер, Судан, Огнена земя, Египет, Нигерия....сигурно съм пропуснал още 10 - 20 арабоафрикански дупки..ще ме извиняваш..човек не може да изброи всички клоаки

17

Циник

преди 6 години

Някъде(май във Фокус) бях чел, че през последните 2 год. от Афганистан посока Европа(Германия) напускат 250 000 всяка година! Погнали - дрън, дрън...църковно убежище..блокиране на екстрадацията от леви гейчета....наближават избори..Мурксул иска да угоди на леви...сбъркани..и алаходупни избиратели...и да отнеме избиратели от AFD, и NPD! Така са ги погнали - че овнешкото, говеждото, и телешкото вече и за турците не стигат! Минат ли изборите - "Рефюджис уелкъм" цветя, и плюшени мечета за алаходупци

16

Анонимен

преди 6 години

ЩЕ ВЪРТЯТ, ЩЕ СУЧАТ, ЩЕ НИ ГИ ВЪРНАТ ОБРАТНО.------Една държава,няма да ѝ спомена името,казаха,че ако трябва и глоби ще платят,но няма да приемат бежанци.

15

До 14

преди 6 години

"Народа мизерства"-хахахах немците в момента са презадоволени от всичко.Теглиш 500 000? и след десет години връщаш 505 000?.Страшна мизерия ей , един на четиредесет е милионер-ужас.Почваш като плочкаджия и след 20г. си милионер-срам.

14

Анонимен

преди 6 години

Много са нагли тези бежанци

13

Анонимен

преди 6 години

Това си е чиста предизборна пропаганда. Пълно е с тарамбуки и народа мизерства въпреки рекордни печалби и експорти.

12

do hahaha

преди 6 години

Te nqmat adekvatna na ta3i p0govorkaNqma smisul da go prevezda6, ne 3vu4i kato na r0den e3ik:)

11

Анонимен

преди 6 години

До хахахаХаубе е качулка на немски.

10

хахаха

преди 6 години

Как е на немски "След дъжд качулка"? Нах дем Реген... обаче как беше "Качулка"? :D Те се напълниха с пакистанци, афганци и всякакви неемигранти, та накрая се сетиха. Ами късно е чадо, хлопна мандалото. Сега ще си ги гледате и ще ги търпите. То друго няма.

9

Таси

преди 6 години

Ще преразглежда,ще критикува до 24 септември.По-важно е какво ще прави след това,като пипне пак властта.

8

Анонимен

преди 6 години

"Германците започнаха да проглеждат явно. Дръжте си Меркел още, тя е като Горбачов за Русия. Като и платят още ще тропа на метеното"... Да, но преди това нас ще закопае! А те ще се оправят пак с минимални загуби за НАША сметка - както е било и преди. Не те са били 500 години под османско робство - иначе на нас акъл дават!

7

Анонимен

преди 6 години

Германците започнаха да проглеждат явно. Дръжте си Меркел още, тя е като Горбачов за Русия. Като и платят още ще тропа на метеното

6

Анонимен

преди 6 години

" Не ща дарове и злато - гордо викна Симеон! " За колко ли жълти стотинки ще ни напълнят с бежанци от Германия сегашните управници????!!!!....

5

Анонимен

преди 6 години

Нали всички щяхте да приемете, ***! Ако ги връщате сега - добре! Само да не ни ги натресете на нас!

4

Анонимен

преди 6 години

Не знам за Германия, но защо София се напълни с китайци и продължава? В Китай война ли има, или сме разграден двор? Те сега са добри, но като станат много стават напаст, скапана ни е държавата и съжалявам, че съм се родил тука!

3

Кико

преди 6 години

"Германия погва бежанците."Бойко, гледай какво става! Меркел гони горките хора дето "бегат от'ам, щото ги колят като агнета" пак натам! Я се покажи като истински защитник на правата на бежанците и отвори границите ни (които тъй или инак съществуват само на карта) и приеми поне 250-300,000 бежанци! Ти знаеш ли колко нови дюнерджийници 'ше отворат?! Кьошетата нема да стигнат!