5

mgeprgieva

преди 6 години

Незнам за кои македонци пишете,че са симпатични,възпитани и любезни хора. Тези които аз познавам не отговарят на този профил.Наричат ни окупатори,крадеме им от историята,ц Самуил е техен цар, но когато ги питам кой е техният цар преди цар Самуил не знаят. Вапцаров и Смирненски са техни поети а не знаят едно стихотворение от тях.Братовчедка ми Виолета Петроска е учителка по македонски език и тя не може да каже едно стихотворение от тези така наречени тяхни поети,аз съм инженер и мога да кажа пет.

4

митко

преди 6 години

Дали не е прекалено много това, което Фейсбук се нагърбва дазнае за нас? В края на крайщата, след като създателите на Фейсбук принадлежат към общността, която измисли т.н. "праа на човека", не е ли по-добре да ни остави ъгъл, където да се чувстваме, макар и за малко, по-свободни, вместо да прилага двойни стандарти?

3

Александра

преди 6 години

До АнонименНе разбрах отговора ви затова исках да питам какво точно имате предвид? В никакъв случай не си мислете че това е опит за заяждане просто не разбрах отговора ви и реших да питам какво имате предвид! Не се заяждам и моля не си мислете подобни неща

2

zaw12929

преди 6 години

инж Цв. Владова Това е отговор на място!

1

Анонимен

преди 6 години

Подозира за дължината на члена ми! Защото нямам тази тъпня! Зукуърбърг да ходи да се гръмне, има и по-умни от него.