6

Наблюдател

преди 6 години

"Гнилата ябълка" развъдник на ширещото си беззаконие в България е т.н. "Народно Събрание"! Дори тази постройка може да се определи по-скоро като "Къщата на Злото"!

5

Анонимен

преди 6 години

На върха на пирамидата е боко тиквата. В студенски град в последните години строят само бароко, която е негова приближена да не кажа негова с поставено лице.

4

Анонимен

преди 6 години

кде стои Боико в схемата

3

Анонимен

преди 6 години

Доброто решение казах го пломбата и да оре и да копае колкото иска по това ще разберем дали деистват институциите като им деъпнеш кранчето за земите и горите няма да те пита за ловдка горичка и т.н и ти като не си запознат си в издънка що щото трябва да се самоограмотявам резни пломбата и които иска при прокурор или краен случаи адвокат и няма проблем скици карти компиутри мере реже дава на место

2

ПОСТРАДАЛ

преди 6 години

Най силното лоби в парламента е на нотариусите който не насят никаква ОТГОВОРНОСТ за техните сделки . Измамите няма да свършат без наказателна отговорност за нотариус и съдия. Дано да го доживеем. Помислете имали осъден ефективно нотариус и съдия в България.

1

НАРОДА

преди 6 години

НЕ НЕЕФИКТИВНОСТА А СЪУЧАСТИЕТО НА ИНСТИТУЦИИТЕ --ВСИЧКИТЕ--МВР ВКС СГС ДЕПУТАТИ И МИНИСТРИ НАЧЕЛО С МИН ПРЕДСЕДАТЕЛЯ ----ВСИЧКИ СА ЗА ДО СТЕНАТА И ТРЯБВА АК--47 ИНАЧЕ НЕМА ОПРАВИЯ МАФИЯТА УПРАВЛЯВА А НЕ НАРОДА