70

Анонимен

преди 6 години

Palen gaf na protokola na radev sram resil sa protokola v kabineta na radev agenta bkp ivan dimitrov isvesten kato lisizata a v moska mu vikaha stopuntik komunjaga kakvo pravi v kabineta na radev delegaziata goljama a vajnite hora hi namasche resil posor piskanika i jename v rim komunisti ot jivkovo vreme saschto e vinoven saedno s novata vanschna ministerka nekadarni kadri 28 g resili sa bg

69

ХАХАХ

преди 6 години

Абе стига ни занимавахте, пука ни в БГ за папата

68

Анонимен

преди 6 години

Абя я един Али Агджа в за тоя папа. И.......делегация.

67

смях в залата!

преди 6 години

Пълни простотии! В делегациите винаги е имало духовници. Грешката е изцяло на администрацията на президентството и лично на президента, защото все пак той има последната дума. Трябва да си много ***, за да не се сетиш да включиш поне един духовник.

66

Анонимен

преди 6 години

Президент на православна държава, атеист, подиграха се с него да не го приемат на 24 май (датата беше важна, а не аудиенцията), а той се натиска да целува ръката на папата!Простотия!Това не е президент, а говоряща кукла.

65

Анонимен

преди 6 години

Дори и при тези срещи, не може да става сравнение между Плевнелиев и Радев. Плевнелиев е много по-ерудиран и поговори насаме 30 минути с папата. Радев все още не може да се отърве от военният си манталитет.

64

Анонимен

преди 6 години

Абе то цялото президентство е за закриване, само харчи-пари, ви си губите времето дали и кой при папа-та :-). А при мама-та кога? ;-)

63

До 76

преди 6 години

Каза няколко думички , но нито дума не обели за издевателството на украински националисти над етнически българин! И Боко мълча, като риба!

62

Анонимен

преди 6 години

Погледнато по-назад и в други аудиенции е имало български духовни лица! Кой лъже?

61

Анонимен

преди 6 години

Като погледнем срещата миналата година на Плевнелиев с папата, то в делегацията има представител на БПЦ - същият митрополит. Или Плевнелиев е нарушил протокола, или Радев лъже за протокола. Вярно е само едното.

60

АНТОНИЙ ИНТРИГАНТ

преди 6 години

НЕ СЛУЧАЙНО 3 ПАПИ СА ГАЛИЛИ БОКО ПО БОЛНАТА ГЛАВА. ТЕ ЗНАЯТ БОЛНОТО МУ МЯСТО. И В БИБЛИЯТА ПИШЕ ЗА ТРИ ПАПИ, ГАЛИЛИ ЕДИН ПО ГЛАВАТА - БОЛНОТО МУ МЯСТО, НО БЕЗ УСПЕХ. ТА ТАКА И С НАШИЯ МУТРАГЕН. ПЪРВО, ВАТИКАНЪТ Е ТЯСНО СВЪРЗАН С МАФИЯТА, А БОКО Е ТЕХЕН ЧОВЕК - НЯМА КАК ДА НЕ СЕ ПОГРИЖАТ ЗА НЕГО И ВТОРО, СЪЩО КАТО ПРИ МАФИЯТА, КОЙТО НЕ СЪОБРАЗЯВА С НЕЯ - УМИРА. КОЛКО ПАПИ СИ ОТИДОХА, ЩОТО НЕ ИГРАЕХА С МАФИЯТА, КАКВО РиВЕ АНТОНИЙ,КАКЪВ СВЕЩЕНИК Е ТОЙ.ПАПАТА ЛИ МУ Е ПАТРИАРХ.НАГЛАСЕНИ СКАНДАЛИ

59

анонимен

преди 6 години

марешки е сьс свален имунитет какво прави в делегацията и се курдисал припапата това е позор

58

Духовен ден

преди 6 години

"само висши държавни, правителствени и парламентарни представители от директор на дирекция нагоре". И в тази категория - Цветана Манева, Мариус Донкин и пр. А Марешки . вляво от папата, наравно с президента. Накъдето погледне човек - пъбна простотия. Да бяха взели със себе си и Стоичков!

57

Щирлиц

преди 6 години

Какво ви дреме за папата,та толкова се пените?Хайде по-кротко да я караме,животът е кратък,та да го вгорчаваме с такива...

56

Анонимен

преди 6 години

Истинско чудо е ,че тези руски бандити не са стреляли отново по папата

55

Анонимен

преди 6 години

чисти духом? при папата?!? че той да не е чист духом? католическата църква е най-големият мафиот в света, не се бъркайте така! църковната институция няма нищо общо с духовното израстване, даже напротив - унищожава го...

54

Алеко

преди 6 години

да бяха взели директора на Духовната семинария тогава

53

до cazzo duro

преди 6 години

Нормално е когато си свикнал с простеещия борисов и още по-големия *** ц.ц. да не можеш да видиш и да разбереш един изискан и фин човек, какъвто е Президентът. Стой си в своята локва и си грухти сред своите, няма нужда да излагаш мнението си пред хората.

52

Анонимен

преди 6 години

58 пpeдпpиятия ca cпипaни, чe пpaвят и иcтинcĸo cиpeнe, нo и мeнтe пo oпpeдeлeн гpaфиĸ.Toвa знaчи, чe вcичĸи в тeзи фиpми ca нaяcнo c измaмaтa, ĸoятo мoжe cepиoзнo дa yвpeди здpaвeтo нa xopaтa и нa тexнитe дeцa!Πo зaпoвeд нa нaчaлницитe им ce пpoизвeждa иcтинcĸo cиpeнe /вepoятнo тo e пpeднaзнaчeнo зa изнoc/, нo вeднaгa cлeд тoвa зaпoчвa и мacoвoтo пpoизвoдcтвo нa мeнтe, ĸoeтo нa пpaĸтиĸa зaливa бългapcĸитe мaгaзини.

51

Анонимен

преди 6 години

Искам си Плевела с голямото яйце,папата още е в шок