6

Анонимен

преди 6 години

Абе абсурдно, нашият от ден едно отказа да спи на кревата си, вече е 1.6, който иска да дойде да се пробва да го накара! Яко му дyпe!

5

Анонимен

преди 6 години

Дядо ми са били 7 деца и всичките с родителите са спали на земята на една постеля. Е санким хора не са станали. Аман от криворазбрана цивилизация. То сега като спят отделно, цъфнали та вързали.

4

До 2

преди 6 години

Това дали е разглезено и слабохарактерно не зависи от мястото където спи. Това е до ген и възпитание. Нашия син е на две и половина, спи при нас, но е най-оправния в детската ясла и непрекъснато получаваме суперлативи за поведението и държанието му.

3

Шопо

преди 6 години

Детето-не,но бащата може при комшийката...

2

Анонимен

преди 6 години

На двойка познати 3г. им момченце още спи в леглото им. А имат 3 спални. Освен, че не могат да се опънат, детето е много разглезено и несамостоятелно. Няма респект от родителите си. Но разбира се, то не е виновно за слабохарактерието на родителите си.

1

Анонимен

преди 6 години

Според мен е абсурдно бебето да спи на спалнята до родителите си, освен ако не става въпрос за крайна мизерия. Иначе за първите месеци не е лошо креватчето му да е в тяхната спалня, но колкото по- бързо свикне да спи само, толкова по- добре.