11

Анонимен

преди 6 години

Събия пак прави грешка ако мисли че при вленен конфликт Русия ще им помогне както им помогнаха с Косово!!!

10

Гост+

преди 6 години

8: Западните фирми ни търсели? За 20 години не влязоха свестни инвеститори в страната, та сега ли?

9

Гост+

преди 6 години

Сравняването на БГ, че дори и Гърция с Сърбия е опасен прецедент за ЕО. Той показва как дългогодишни членки на ЕО не са по-добре от една държава расипана от бомбардировки и с прясно откъснати територии. Това окуражава сърбите да се перчат на запада

8

Анонимен

преди 6 години

Сърбия показа Анти-българска политика. Отказа да предаде Василев , за да бъде съден по казуса КТБ. Сърбия показа среден пръст на всеки един от вас , които имахте пари в КТБ. И на всички останали , които нямаха пари там , но от техните данъци ви се плати загубеното.

7

Анонимен

преди 6 години

Това е добре. Колкото по крайни и изолациони политици има Сърбия , толкова повече ние ще напредваме. Помним преди ЕС в каква дупка бяхме ...Никой не щеше да чува за нас и за бизнес с нас. Сега вече западни фирми сами ни търсят. Сърбите да продължават да спат и да гладуват.

6

Анонимен

преди 6 години

Сръбските окупатори да връщат западните покрайниниБългария над всичко

5

Анонимен

преди 6 години

Вучич би шута на НАТО, БРАВО.Сърбите помнят кой бомбардира страната им.Само в България строят паметници на терористите-американци, които сринаха София и избиха хиляди софиянци.

4

Анонимен

преди 6 години

Петко, Цветанов може и да е откраднал парите на КТБ, ама си е в София, с другите крадци.А този в Сърбия се казва Василев, ама ти откъде да знаеш.

3

Анонимен

преди 6 години

ПЕТКО, ПЕТКО! ФУНКЦИОНАЛНО НЕГРАМОТЕН СИ БРАТЧЕ, ПРАВОПИСЪТ ТИ СЕ ГУБИ. МАЛКО СИ УЧИЛ, ЗА ДА ИМАШ МНЕНИЕ ПО ВЪПРОСА.

2

Анонимен

преди 6 години

Щял да брани териториалната цялост и на Косово. Смех. Абе всички ли подвластни на Москва губят връзка със станцията майка?

1

петко

преди 6 години

Сърбия не е независима държава.Политиците им се управляват от Кремал.Ако решат да се опънат ще има стрелба.Сърбия укрива Цветанов който открадна парите на България от КТБ,за да заминат пак за Кремал.Мафията е навсякъде.Да,такива работи правят нащи славянски братя.