8

Анонимен

преди 6 години

Гробарите трепят възрастните българи защото БиБитко рече, че възрастните изяждат бюджета на страната. И те си трепят. Изпълняват заръката на Падишаха на Вселената щото са винаги верни на партията ГРОБ.

7

До 5

преди 6 години

Те не го казват по убеждение,те го правят за пари. Просто малки платени лакеи.

6

Ей юнаци!

преди 6 години

Какво общо има политиката тук бе мушмороци невръстни. Това е един от вас,от вашето без мозъчно интернет поколение.Това целодневно висене и тролене пред клавиатурата ви изпива и малкото мозък който притежавате.Реалният живот е тъмна материя за вас .Само нихилизъм и пълна слободия ви е обхванало. Где да дойдат ,,другарите " на власт ,че да отворят пак ,,приемната" на Московска 5. Колко ли ще останете тогава???

5

Анонимен

преди 6 години

Еххх все ГЕРБ ви е в устата..... всеки, който е престъпник е от ГЕРБ?!?! Знаете ли колко криминално проявени личности знам, които дори не си правят труда да гласуват и не знаят половината партии, за които имат възможност да дадът гласа си?! И още колко, които отиват да гласуват просто за гаврата?!?!?! Ама вие си коментирайте "престъпник=гербадждия", ако това ви кара да спите по-спокойно!!

4

Когато се случи това

преди 6 години

нещастие, много лошо впечатление направи бабата на момчето. По ТV излъчиха опита да се вземе интервю от семейството му. Излезе бабата, започна да обяснява колко е примерен и безукорен внукът й, а после се завайка, че е толкова млад, а ще лежи в затвора. Нито дума на съжаление относно това, че е отнел живота на човешко същество!Това показва в каква среда е израснал и по принципите на какъв морал е възпитаван - той и интересите му са над всичко, останалите са без значение,включително и животът им

3

Az

преди 6 години

Айде стига вие с вашите глупости бе, ГЕРБ, МЕРБ. *** си е ***, дали ще е от ГЕРБ или БСП все тая, дано си полежи повече в затвора, а не утре да го пуснат

2

Анонимен

преди 6 години

taka e ГЕРБ ...тва им е електората , бандити и разбойници

1

Анонимен

преди 6 години

Това са бъдещите избиратели на ГРОБ. Властите в БГ ги стимулират и поощряват.