19

Анонимен

преди 6 години

Някой шарнирен болт се е скъсал значи

18

Анонимен

преди 6 години

Както биха казали братята македонци :" Толкоз гюролтия за една гюв...ендия"

17

Анонимен

преди 6 години

Да бе... от Риц точно на британска принцеса ще дадат повредеа кола... Поредния бълвоч на някой нереализирал се журналист.

16

Додо

преди 6 години

В днешна Шариятска (не толкова) Велика Британия по-скоро биха отнели правата на всички останали наследници на короната и биха провъзгласили за следващия крал, или по-точно Халиф на Обединеното Ислямско Кралство наследника на Даяна и Доди Ал-Файед! Пак стигаме до приказката за точното време и точното място! Е, точното време изневери на Даяна изглежда! Бог да я прости!

15

Анонимен

преди 6 години

Технически въпрос: Каква е тази поврдеда, поради която за един мерцедес е опасно да се движи с повече от 60 км/ч ??!

14

Анонимен

преди 6 години

хаха, лъжат , истината е че принцесата лично е карала,а инцидента е заради прегряване на двигателя след като е включила нитрото!

13

такива сме

преди 6 години

След като живеем в държава в която беззаконието е норма, смятаме че и в другите държави е така.....опомнете се. В цивилизования свят човешкият живот значи нещо....

12

Анонимен

преди 6 години

конспирацията тук е солидна и още твърдят, че номерът е бил подготвян дълго и качествено, а принцесата се радва и днес на хубав живот. Някъде сред екзотика. Най-близките й са в контакт.

11

Тъй де

преди 6 години

Колата съвсем случайно се е развалила и пак съвсем случайно принцесата загина и то точно в парижки подлез.Тия да ги разправят на старата ми капа. А кралската фамилия беше тежко и дълбоко опечалена.

10

Сашо

преди 6 години

Да караш 160 км в града си е повече самоубийство, отколкото убийство, не смятате ли?

9

Тъп

преди 6 години

Добре че не съм умен като писалите по-долу дето всичко им е ясно, че както знаем в тая държава само простите (като мене) имат право на хиляда марки дневен доход, умните с двете виши гният на 500 месечно бруто :)

8

Петкан

преди 6 години

Няма как принцеса да бъде возена от пиян шофьор или някакъв некомпетентен ***. Това е нагласена работа.

7

goso

преди 6 години

До Анонимен 7Даяна е била отдавна разведена с Чарлз, самата тя не е носител на наследствени права за короната, каквотои да е родила и от когото и да е, то не би било наследник на короната! Но друго си е да пускаме налудничави конспирации

6

Духр

преди 6 години

голям праз!!!

5

Анонимен

преди 6 години

Ах, не думай! И два месеца не намерихте време да и оправите колата! Сериозно? Ей, сега ви повЕрвах! Или май Ми5 "случайно" имаха заповед колата да е повредена? :))

4

Анонимен

преди 6 години

И на пишман принцесата и се е aкало и много бързали.

3

ами

преди 6 години

Това като оправдание ли звучи?На всички е ясно,че Даяна я убиха,стига,ставате жалки,не че не сте,де!!!

2

Хм

преди 6 години

10 години по-рано Даяна не би си и помислила да хойка с арабин.10 години по-късно биха и се разминали последствията...Е,уцелила е момента,дето се вика-занулиха я централно....Ама и пустите му милиардери-все в трошки се возят!

1

zeus

преди 6 години

Сериозно ли, това за 60 километра в час може да се докаже след щателна експертиза, която едва ли е в компетенцията на пиколото в хотела. Истината е, че кралското семейство сами си я убиха.