105

Анонимен

преди 6 години

Не е ли време да си поискаме земите обратно -Велика България?!

104

Анонимен

преди 6 години

примем ли еврото това ще е краят ни. Най-жестокият геноцид в историята на човечеството

103

КАТАСТРОФА-КОЕ КРИЯТ

преди 6 години

Влизането в Еврозоната предполага и ангажименти от страна на България! Най-същественият ангажимент е СОЛИДАРНОСТ в спасителните планове. Т.е. ще плащаме здраво с НАШИТЕ ПАРИ за "закъсалите" Гърци, Италианци и Испанци. А те са "закъсали" понеже вместо рестрикции и мизерия осигуряват на електората си приличен и достоен живот! Ако не ме лъже паметта трябва по всяко време Централната банка да има готовност да предостави като финансова помощ до 10% от БВП. Това е КАТАСТРОФА!ЗАЩО НЕ СЕ ГОВОРИ!

102

Теди

преди 6 години

Е КАК ОТКЪДЕ -ОТ ЗАКУСКИ ТО СЕ ЗНАЕ :)

101

Анонимен

преди 6 години

Въпрос :Как така Владко Горанов с министерска заплата 2780 лв си построи палат на стойност 4.2 млн лв в полите на Витоша, по-точно село Бистрица.

100

Анонимен

преди 6 години

Нали знаете, кои влизат последни в една Понзи схема :-)))?

99

Анонимен

преди 6 години

2008 година дойде Барак Обама с Хилъри. КОмбинацията от двамата разлюля устоите на света. Ако беше само Барак, няма проблеми, но бабата имаше доста неща за рушене и за малко да си изпълни норматива. Добре, че не стана президент. Тая докато е жива ще руши света. Моралността не и е силната страна. Говори се, че е имала сексуални контакти с Моника...

98

Анонимен

преди 6 години

Не знам какво всъщност се случи с тази криза през 2008 г.,но от тогава света тръгна на опак.Еврото беше най-стабилната и желана валута в света,но от тази 2008 година целия свят се побърка.Назад върви,напред не тръгва.

97

Анонимен

преди 6 години

Аз не разбирам от валути,но знам лично от населението в три-четири европейски държави,какво преживяха и ревяха за националните си пари,обикновените хора ограничиха и покупките,защото плащаха двойно и тройно,обезцениха им се парите.А практиката дава по-добър урок от теорията.

96

Анонимен

преди 6 години

Всичко Мара втасала,само евро не яла.И сега пенцията ше стане 100 евро.Урааааа!

95

Анонимен

преди 6 години

Приемането на европейската разплащателна валута от България ще бъде много полезно за страната десйствие! Най-сетне положителна новина!

94

Анонимен

преди 6 години

НЕ!!!референдум за въвеждане на еврото в България!

93

Нека първо да влязат

преди 6 години

Нека първо да влязат по-подготвените като Дания, Швеция, Полша, а след тях и ние. А за Швейцария и Норвегия нямам думи - те защо не искат да са в ЕС? Германия е обречена да загуби с най-глупавия икономически проект в световната история, а ако влезем при тези условия- това е края на България!

92

Анонимен

преди 6 години

До ЯзеЖивея в Италия. Питай за цени, чеда ти ги кажа с днешна дата. А на руските *** им се "изтропай" в устите.

91

ЩЕ ЩЕ

преди 6 години

ЩЕ ЦЪФНЕМ С НАЛЪМИТЕ........

90

Язе

преди 6 години

Вярно много дезинформация и *** тука. Какво общо имат емигрантите с валутната система. Цената на живота в БГ е по скъпа от тази в коя да е друга страна от Евро зоната. Толовете да влязат в нета и да направят справка с цените на коя да е търговска верига. Дрехи обувки в пъти по качествено и на същите цени като в БГ. Горивата също са съизмерими с бг цените. А в Италия по салдите можеш да си купиш цял гардероб дрехи за 100 евро. Нещастници събудете се комунистическите *** ви пият мозъка.

89

Анонимен

преди 6 години

Руските селяни клатят държавата,президента забърка страшен скандал със Ватикана като излъга ,че само светски личности били поканени,после Марешки иска да хвърляме гейовете по примера на идил от високи сгради като пропуска факта ,че във ЕС има премиери ,министри и кметове гейове,това е мега СКАНДАЛ.Руските слуги дестабилизират държавата а Цацаров е привикан във москва ,защо го крият не знам.Всячески се прави опит да се провали председателството ни на ЕС

88

Ха Ха Ха

преди 6 години

Машала! Евала! Аферим!Всичката Мара втасала, че до еврото стигнала.Откъде пари бе? Нали за образование и здравеопазване няма....

87

Минаващ

преди 6 години

Спестяванията ще се стопят, по-точно ще бъдат присвоени както в началото на прехода, цените ще се вдигнат, а народа ще обеднее.

86

da taka e

преди 6 години

айде честито на гурбетчиите вече няма да взимате за 1000 евро 1900 лева ами само 1000 евро хахаха