138

do 219

преди 6 години

"Само не е ясно защо трябва да целиш Палмира от Средиземно море, след като имаш самолети в Тартус."Много просто, за да покажат на такива необразовани като тебе, че могат да те целят от другия край на планетата и да те улучат, а не като краварите със "колатерални загуби" Не че ги обичам путиноводите, ама оръжие могат да правят!

137

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 222Смешник, само неадекватните "българи" дето си мислят че руснаците им са братя харесват руснаците.

136

Анонимен

преди 6 години

Гледам на тубата как Руските ракети поразяват целите и 99% от коментарите на хората от различни краища на света са изключително позитивни. Наистина ли в БГ като чета тук хората толкова мразят руснаците или това е чисто злобата и ниското самочувствие на една неадекватна нация която не си знае къде и е мястото на тази планета.

135

юбералес

преди 6 години

До мазепаЗащото това си е обикновенно военноморско учение с пропаганда. Дори не е нужно да използват самолетите от Латакия (Тартус е морска база). С една обикновенна ракета за 4000$ - ''Точка -У'', може да се удари Палмира от Хомс или Дамаск.

134

Анонимен

преди 6 години

До мазепаСледващият път ще ти се обадя да ти кажа защо преди да ги гзстрелям

133

мазепа

преди 6 години

Четири ракети са достатъчно, нефтът пада,пари няма. Само не е ясно защо трябва да целиш Палмира от Средиземно море, след като имаш самолети в Тартус.

132

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 213"На киевската фашистка хунта в Украйна скоро ще и се види края! "Ха-ха-ха, тъпитe руснаци се чудят как да залъжат собствените си алкаши, че всъщност безвизовия режим на Украйна с ЕС и още 80 държави покрай ЕС е голяма поражение за Украйна. И какво измислиха, че на украинците им е забранено да работят в ЕС, т.е. ЕС отново е изиграл Украйна. Абе откачени хора са това руснаците и това е. Явно трябва да си изключително слабoyмен за да си русофил и русопоклонник.

131

Анонимен

преди 6 години

Днес велика Русия с нейният велик Газпром са претърпели голямо поражение от Украйна в международния арбитражен съд в Стокхолм.1. Отменена е рекетьорска клауза вземи или плати2. Отменена е клаузата според която Украйна няма право на реекспорт3. Считано от 2014 Русия трябва да компенсира Украйна за закупен газ на цени по-високи от европейските.И сега какво излезе, че всички осъдиха Русия и ще получават газ по пазарни цени, само България заради предателите русофили управляващи държавата ни ще

130

Stamat

преди 6 години

Slava Rossia!

129

хуа раота ма руска

преди 6 години

Ракетите са поразили или цивилни или пясъчни дюни както обикновенно

128

Анонимен

преди 6 години

За това че руските крилати ракети "Калибр" са крайно неточни въпреки противните твърдения на МО на РФ, се говори в материалите на Bellingcat. Анализите показват отклонения от целите минимум на 50 метра ". 50 метра е чист пропуск за високоточно оръжие и то минава в категорията високо неточно оръжие. За пореден път руските власти заблуждават русофилството у нас относно военните възможности на Русия. Остава единствено силната вяра в Русия на нашето русофилство, дано Русия престане да ги разочарова.

127

Анонимен

преди 6 години

До Коминочистач ако е руска направо къди нали знаеш защо руските дизелови подводници седят макс 5 дни под вода докато на нато до 18 дни ИЗПАРЕНИЯ ОТ ДИЗЕЛА

126

Анонимен

преди 6 години

До Боби има ама от исил изтрепали са 500 кила тежко въоръжен пясък абе руска работа поне този път нацелиха държавата

125

Щирлиц

преди 6 години

До Анонимен 183Момент да си намеря речника,че нещо сА затруднихЪ.

124

Коминочистач

преди 6 години

Аз почистих комина на американска ядрена подводница та и на Краснодар няма да е проблем.

123

Др Тодоров

преди 6 години

Извинявам се за правописните грешки.Просто бързах да отговоря

122

Ъъъ

преди 6 години

Не знам какво сочи кръстачката на камерата, с която е снимано избухването на ракетата, но ако сочи целта, втората ракета определено падна настрана, а за четвъртата не се видя нищо заради дима.

121

Др Тодоров

преди 6 години

До байхейсЩе ти отговоря честно и пряма-аз съм на 52 г.,нямам връзки и стоя без работа.Влез в джобс.бг и ми напиши като намериш-Веднага почвам.Говоря сериозно!!!А в Германия не мога да работа тъй като просто не знам немски а там се изисква ниво В-2 а аз и три думе не мога да свържа.

120

бобан

преди 6 години

Путин получава факсове от Македонските земи и действа!

119

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 173Много тук говорят за платени писачи.Аз лично не мога да повярвам така да си изкарваш хляба!Честно!Ако е вярно?теб днес да не са те пропуснали в списъка на руското посолство, че толкова се чудиш?