16

Анонимен

преди 6 години

А, ако ви се разпуска, аре на по бира и хамбургер в Диснито!Ваш,бай Дончо

15

Арети

преди 6 години

Лудостта си има своя, по-силна логика:-)))!!!

14

Анонимен

преди 6 години

ми така де, прав е. стига с тия потайности. телефона си е най-сигурното.

13

SS

преди 6 години

на стената у фейсо можем ли да ти драснем баце? или на пейджърут?

12

Анонимен

преди 6 години

До Паметлив.Впрочем и във Франция негов човек е президент,а и не само там.да, макарона е червенощитов геронтофил и в това беше голямата заблуда за клетите френски офчици - на финала им бяха даде двете лица, на едно и също нещо.

11

Паметлив

преди 6 години

Май ще се окаже права баба Ванга("Черният президент ще е последен") като гледаме Тръмп.Въпросът е:Какъв е интересът на Рот.шилд от всичко това?Може би идеята е да се разбият институциите и управлението да бъде поето лично от него(неявно,естествено,но по-пряко отколкото досега).Какво пък-скоро ще разберем.Впрочем и във Франция негов човек е президент,а и не само там.

10

д

преди 6 години

Ами нали това иска ЕС -автономия.Лошото е че като им свършат патроните звънкат на чичо Сам и после казват колко е лошав.

9

карина

преди 6 години

Хахахах, тоя образ направо кефи - настанил се е в Белия дом като на вилата си. Докато плеви градинката може да му се обаждат и да си поприказват с него. Човек от народа, хахахх.

8

сърдито другарче

преди 6 години

Този започва да ми харесва - приятели звънкайте , ако сте в махалата. Браво Доналд,добро аверче си ,но не ставаш за водач на бандата.

7

Гост+

преди 6 години

Папата е бил първи някога. Сега не може да се мери при решаване на свтовните дела. В джунглата как е - правото на по-силния

6

Анонимен

преди 6 години

Навик им е на USA - Президентите , в рамките на мандата , да се изявяват като втори заместник Бог , първия е Папата , нали така .

5

Гост+

преди 6 години

Какво ви възмущава? - човекът отговаря за свтовните дела - вижте колко е земен и лесно достижим. За какво трябва да се минава през протоколите? Просто звънкайте!

4

проктолог

преди 6 години

На мен Тръмп ми звъни на мобилния. Казах му вече, да се обади на секретарката ми, да му даде час. Аман от навлеци!

3

до 3

преди 6 години

Явно по-бaвно схващаш ето като за бавноравивващ се Тръмп отново умишелно се изплю в лицето на третополовите и сега си пише в Туитера, а те се гърчат от злоба и не схващат, че той им се подиграва .

2

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2Тръмп Е невежа и Е популист.Най-големият ужас за света е некадърник с достъп до ядреното копче.И да му се радвате, и да не му се радвате, една голяма грешка на тоя пуяк ще доведе до неприятни последици, както за нас - мислещите хора, така и за вас - тръмпофилите. Радиацията не подбира.

1

Анонимен

преди 6 години

Тръмп отново плю една лепкава плюнка в лицето на Хилъри и триполовите. Сега ще го нарекат невежа и популист.