10

Анонимен

преди 6 години

Скоро и през работно време няма да има кой да ви вземе кръв . Никой лекар който е учил 6 години и още 5 специализация няма да отиде в кръвен център да работи за жълти стотинки и да отнася псувните на недоволните кръвопускатели. От чешмата кръв не тече и не се произвежда. Но на кой управляващ му пука.

9

Анонимен

преди 6 години

Уникална държава! Уникален кръводарителски център!

8

Анонимен

преди 6 години

Т.е излиза че в областен град няма лекари?Това с опашките не остана ли в соца... да чакаш от 8 до 13 часа (което са си грубо 5 часа време) Време в което не можеш да работиш защото чакаш, тези които получават заплата през това време да си свършат работата. (в случая не едничкият лекар който обслужва явно цяла болница, а цялата ни здравна система).

7

Анонимен

преди 6 години

Това е така, защото е искал да дари за някой обикновен човечец. Я, да беше казал, че иска да дари на някой като Митьо Зъркелите. Лично шефът на кръвния център щеше да дойде ако трябва и в извънработно време да му вземе кръв!

6

Анонимен

преди 6 години

АМИ АБСУРДИ ВЪВ ВИЛАЕТА НА ЕГОИСТА ЦАР ТИКВА АБСУРДИСТАН!ТОТАЛЕН ХАОС И БЕЗЗАКОНИЕ!МУТРИСТАН!

5

Бау

преди 6 години

Е как може такова нещо... Уволнения ... Макар, че ако ги уволнят сигурно няма кой да ги замести. Държавата върви плашещо надолу :(

4

Хейтър Тролев

преди 6 години

ако беше бутнал 50лв на дежурния лекар със сигурност щеше да си спести 2 дена чакане,

3

Анонимен

преди 6 години

Попълнихте ли преди това нашия въпросник от 555 въпроса?Въпрос номер 1:- Защо искате да дарите кръв?Въпрос номер 2:- Ама вие сериозно ли?.....

2

само питам

преди 6 години

КАТО РАБОТЯТ ПОЛОВИН ДЕН, ЗАЩО ПОЛУЧАВАТ ЦЯЛА ЗАПЛАТА?

1

Христо

преди 6 години

Добре дошли в България-страната,в която няма невъзможен абсурд...