77

българин

преди 6 години

Предложете му на този който е дал идеята за фаровете да свали една сирена и на нейно място да постави светлинната сигнализация от една патрулка.И в 12ч на 2 юни вместо сирената да се включат светлините от патрулката.Обзалагам се,че това никой няма да го забележи.Аман от безсмислени заповеди измислени от хора на високи постове!Преди 31 години поради това,че е зачетено мнението на старшият инженер на смяната гръмва Чернобил.

76

шофьор

преди 6 години

на гербаджии вяра нямам! Възможно е това че уж не можели да се прехвърлят старите около 150 системи ТФРМ-1 на новите коли да е лъжа с цел да се оборудват новите коли с нови системи, като обаче и старите 148 им остават за ползван! Ако направим една елементарна сметка 278+148 прави 426 оборудвани с радарни системи коли,смятай! И както цялото ръководство на герП + пътно ченге 1 вече се обявиха за премахване на знака преди камерите тея се канят много здраво да ни дерат, дано не им излезе сметката!!

75

Печен

преди 6 години

До българинПредложението дойде от Кесяков, председател на някаква комисия по безопасност на движението и беше гласувано от депутатите без проблем. Ние от МУ се противопоставихме с много аргументи, но те не бяха чути.

74

АВР

преди 6 години

До NZКъде видя че са само 278 :) Това са първаа партида от 1000 коли. Айде сега сметни пак :)

73

сравнение

преди 6 години

Значи за 1000 патрулки от които 278 с камери пари има.Обаче когато става въпрос за линейки др Гелев -шефа на спешна помощ в София показва някакви "баничарки" дето болният като повръщал повръщал върху шофьора!!!!!! Е,браво на управляващите.Ама и софиянци са виновни защото си мълчат.А докато си мълчим родната полиция ще ни гази!!!!!!!!Мълчанието на българският народ е довело само до 500 годишното турско иго!По мълчалив народ едва ли има в света.Направо управниците ни са ударили джакпота .

72

българин

преди 6 години

Преди няколко години беше приет закон през лятото при ясно време да се шофира с включени фарове.Кажете ми кой предложи това за да знам докато съм жив да гласувам против тази партия от която е той.Нито ти самият виждаш,че си пуснал фарове,нито пък автомобилите с фарове са по забележими от тези без фарове!И понеже в България има 4 милиона автомобила годишните загуби на страната са около 300 милиона лева!Моля ви някой ако знае кой е това предложил нека да напише.

71

8888

преди 6 години

А знаете ли Кой е собственик на КИА -България?Можете да се досетите от първи опит - ДЕБЕЛОТО ПРАСЕ НА МАМА - Г-н Пеевски!!!!

70

Анонимен

преди 6 години

По една камера на челото и батерии в джоба

69

NZ

преди 6 години

100 000 за Киа? За тези пари могат доста полуксозни автомобили да купят.

68

рес еоод

преди 6 години

видяли ли сте умен милиционер , аз не съм

67

бандитко

преди 6 години

27 000 000/278 = 97 хил лв. на автомобил.

66

Colombino

преди 6 години

Статията е с некоректна информация. Всъщност това е само първата партида, а колите са 1000 общо, а не 278. И излизат по 27 000 парчето.

65

Анонимен

преди 6 години

супер, най-после министрите на ГЕРБ да направят нещо свяястно, да може да покараме малко по спокойно...

64

Анонимен

преди 6 години

До до 66След автомобилите идват дрехите,които най-вероятно ще са по-скъпи,отколкото ако всеки си ги поръча отделно при шивач,обувките ще са без връзки или ще са скачество на стоки от погребален магазин.Принтерите ще са евтини,ама с възможно най-скъпи консумативи и още и още .....

63

до 66

преди 6 години

278 автомобила са малка част от обществената поръчка за 27 млн лв..Автомобилите струват по 28 000 лв с обслужването.

62

gadev

преди 6 години

ами да си бяха взели по един китайски видеорегистратор за 15лв, снима перфектно през стъклото

61

Марков

преди 6 години

Обществена поръчка за 27 млн. лв. и с тях купуват 278 автомобила = 97122 лева за една КИА. Смятайте колко парички са отишли у нечий джоб!

60

Анонимен

преди 6 години

И както винаги, виновен няма да има! Бъчварова и бойковите специалисти титани,.,.е, толкова им акъла, толкова е и вашият акъл, направи стотина километра магистрали с чужди пари, и си го избирате за трети път!? Камерите не ставали...смях смях та нема на дека.. Да ги направят таксита, така и така не стават, поне да припечелват полицайте по нещо, за това ги бива де...

59

Селянин

преди 6 години

100 хиляди лева за Кия? Бах тия обществени поръчки.

58

Анонимен

преди 6 години

Да ги монтират на капака, както правят колегите им по Европа, за да няма и грешки в измерването на скоростта. Мързеливо и подло всеки знае 😎