6

Семо

преди 6 години

Днес пуснаха предсрочно някакви главорези от затвора. За каква сигурност говорим? За какво са ни самолети. От собствените ни бандити трябва първо да се опазим.Трябваше да постъпим с ченгетата от ДС както Румънците.

5

Анонимен

преди 6 години

България остава без лекари и медицински сестри , а вие ни правите на балъци ! Не ни трябват танкове и самолети за убийства на които и да било ! 2% смърт !!!!!!!!!

4

Анонимен

преди 6 години

До Браво! И това ,достойно решение ,,ще продължава ли да въоръжава ИДИЛ . Да осигурява за Ислямските борци-канибали за ислямска демокрация ,оръжия ,боеприпаси ,лекарства ,цигари ?

3

Ефрейтор Петров

преди 6 години

Гордея се,че имаме такъв генерал.Много умен и интелигентен човек.

2

Анонимен

преди 6 години

Това ли е най важното? ????Да вдигнат заплатите на МВР и МО ???Нали най важното беше демографията- България е с най бързо намаляващо население в света!Ниските доходи но не само в МВР и МО. Образованието- 45% от българските 15 годишни ученици са функционално неграмотни по данни на ЕС.Хора бъзикате ви, но вие си знаете и си ги обичате!?

1

Браво!

преди 6 години

Браво на цялото държавно ръководство, че проведоха този навременен Съвет, "защото е много важно и парламентарните сили, и председателят на Народното събрание, да седнат на една маса с президента Румен Радев и премиера Бойко Борисов и да търсят общо съгласие."!Достойно решение на мъдри патриотично настроени политици!Браво!