11

Анонимен

преди 6 години

Баща ми почина от инфаркт на 50 и мисля, цигарите го убиха. Някои негови набори станха на 70, още пушат и пият. Аз не пуша вече 10 години, пия умерено и се храня долу-горе здравословно, спортувам редовно. До колко ли ще доживея? Миналата година приятел спортист и въздържател го събори инфаркта на 46 докато караше колело. Според мен тютюна убива само в комбинация с други фактори. Иначе и въздуха в София може да докара рак и инфаркт. Палмовата мазнина също а тя е навсякъде. А стреса и Е-тата?!?

10

Анонимен

преди 6 години

Всички останали от ГЕРБ.

9

Анонимен

преди 6 години

ТО ПЪК ЕДИН ЖИВОТ....

8

Шлосер родител

преди 6 години

Промиването на мозъци продължава в тази условно наречена "ДЪРЖАВА" !

7

Анонимен

преди 6 години

Искам с най искрени чувства да предупредя пушачите че не случайно започнаха да призвеждат цигари с най отвратителни снимки. Дядо ми пушеше качак. За по младите ще кажа че това е цигара направена от вестник в който е увит тютюна. Като дръпнеш от цигарата те удря в петите и въпреки това доживя до 91 години. Този тютюн от който правят сега цигарите няма нищо общо с онзи тютюн. В новите тютюни има всичко друго но не и тютюн. Няма символи да ви ги изброя но знайте че пушите отрова от високо качество!

6

17862

преди 6 години

Стига вече с тези баналности. ББебета ги тъпчат с отрова от раждането им - въздух, вода, дрешки, играчки. За храната какво да кажем! Недоумявам защо остоянни разни специалисти ни предупреждават в кои продукти какви вредни ссътавки има, продажбата им п родъължава!

5

Анонимен

преди 6 години

Объркал си темата.. утре ще има статия за Е-тата..

4

Анонимен

преди 6 години

А всичките Е та с които ни тъпчат ? Те безвредни ли са !? И защо тогава се дават дотации на тютюнопроизводителите!?

3

Анонимен

преди 6 години

Като гледате по улицата какви пропаднали типове има особено от така нареченото младо поколение-ми тия хора не е добре да векуват.Не е добре за човечеството като цяло.Нека пушат,нека пият да карат бесно без колан да се блъскат челно в тирове.Малко по-малко като се самоунищожат и ние нормалните обикновени граждани ще можем да бъдем добре.Забелязал съм ,че колкото по-големи *** са толко по-дълго живеят и тровят животът на останалите.Защо е необходимо това?Господ си знае работата.Природата също.

2

Анонимен

преди 6 години

Затова само коз - не е вреден, помага и за по-дълбок сън :)

1

Анонимен

преди 6 години

отказах цигарите през 2013 година когато лекарят ми каза че имам тумор в мозъка и той и направилият операцията хирург потвърдиха че никотинът е причината.