43

Анонимен

преди 6 години

Кажи от къде ще се вземат паричките г-н министър. Обеща популиско увеличение на най ниските пенсии нали . Там ще дадат, ами на тез трудили се 40 години с пенсия над 300 нищо нали. Вие искате пари, МВР е като ляма от къде като нищо не работи . Защо няма един в затвора от тези които унищожиха не само армията ни но и държавата. Вземете от тех парите, те не са от бедните.

42

Наблюдател

преди 6 години

Грухимир Каракачанов се зарече, че минималните пенсии ще са 300 лева или няма да е във властта. Защо да го взимаме на серионзно?

41

Пенсионер

преди 6 години

То и ние,пенсионерите, искаме да ни увеличат пенсиите ,за да не умираме от глад,но никой не ни слуша.

40

Анонимен

преди 6 години

Какво има в шкембето му?Ролс Ройс и едно Бентли :)

39

реконтраадмирал

преди 6 години

Каракачаков обявява конкурс за нови служители в МО. Който най-убедително се представи с "Хайл Хитлер!" печели конкурса.

38

Анонимен

преди 6 години

До Илия-Варна,Все още да! Щом ти е кеф, може и за точките и запетайките да почнеш да се заяждаш! Има интелектуален подбор, да- тест по езикова култура! Като гледам обаче, и твоите постове не са без грешки! Само че аз за такива дребнавости не се заяждам!

37

НИЩО НОВО В РБ !!!

преди 6 години

ШКЕМБО ВОЙВОДА ..ИСКА ПАРИ ,......ХА,ХА,ХААААААААААААААА.....ТАКА СА ГО УЧИЛИ И В ..ДС/бкп ,бе.....!!!!!Това е направил и Филип Тотю , като му предложили да води четата на Ботев---Поискал от БТРЦК -50,000- златни наполеона!!!

36

Илия - Варна

преди 6 години

До един там - явно си военен не се пише апсурт а абсурд , ина ли интелектуален подбор при вас?

35

Илия - Варна

преди 6 години

До Кирил Софийски - как какво да иска - комисионнаааааааааааааааааааааааааааааа!!!

34

Илия - Варна

преди 6 години

Ако 'нема' армия, 'нема' полиция, 'нема' охрана все нещо ще намерим да ни плащат и пак да не работим и да си клатим дреболиите!

33

Анонимен

преди 6 години

РЪСТ НА ИНТЕЛЕКТА ВИ Е НУЖЕН.

32

Кирил Софийски

преди 6 години

А бре този не искаше ли и увеличение на пенсиите преди да го турят министър ?!?! Сега пък заплатите на военните . Какво ли иска да му дадат още ?!?!

31

един там

преди 6 години

До анонимен 31,Добре, щом не ви трябват военни, вземай издигай се, ставай министър на отбраната и закривай! Поне тогава ще знаем какво да правим! Знаеш ли колко града съм сменил?То и без това в София заплатите на военните са на дъното, един автомонтьор взема доста повече! Ако не друго поне компенсациите за квартира да вдигнат в София, че то да си купиш апартамен е апсурт да мислиш, ама и да плащаш 400лв. квартира, а да те компенсират със 100, си е чиста подигравка!

30

МВР - то

преди 6 години

Ами на нас? За разлика от военните ние поне вършим всичко - от тежки престъпления та чак до убийства.Ей сега ако пламне пожар, някой пуска силна узика и тормози махалата, бият се, стане ПТП, пожар или нахлуят бежанци, на кого ще звънят 112 - на дежурния полицай или на дремещия негов ,,колега'' в някое формирование на МО? Добре, че ги пратиха на границата, ринат сняг и малко пожар лятос, та да не бездействат тотално.

29

Илия - Варна

преди 6 години

Комунистическият донисник - Каракачанов. Бог да пази България!!!!!!!!!!!!!!!!

28

Анонимен

преди 6 години

До КараКочинов : В България няма лекари и медицински сестри , военни не ни трябват !

27

Анонимен

преди 6 години

***.Ако мислите че заплатите на Военните са високи защо не доидете да служите или кажете защо има недостиг около 30% в МО.И аз искам да ставам порноактьор ама ми е малка пишшш..та и не ставам

26

Анонимен

преди 6 години

15 номер да му пратят всички роднини жени или мъже без значение в казармата до 30 годии както е в Израел за да дадът своя принос за тая държава, и аз ще ги науча как се изкарват пари с чест и под.Даже ще тегли заеми да плаща рошвети на тоя и оня Генерал за да изтегли преждевремено своята рода.Защото ще разбере Старшината на рота как си искарва 900 лв голямата заплата

25

Анонимен

преди 6 години

Търбух воеводата да престане да ла;;;па пружоли и кифтета, че ще мъж се пръсне шкембака. А изотзаде му виси гъ;;;зо като на пикап задницата.

24

Анонимен

преди 6 години

Този шишкавия, военна ли диктатура ще прави? Само за шапкарите заплати. ДГД!